Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Tilbage til nyhedslisten

Solar skrotter leverancer af sorte løsninger og går den grønne vej i Danmark

Pressemeddelelse 2. juli, 2020

Den børsnoterede sourcing- og servicevirksomhed Solar går forrest i den grønne omstilling. Som en direkte konsekvens af de anbefalinger regeringen er kommet med i sin klimahandlingsplan, tager Solar et stort strategisk skridt og dropper alle sorte brændsler i sit sortiment i Danmark. Varmepumper skal drive omstillingen sammen med innovative løsninger.

Fremadrettet understøtter Solar fuldt ud den grønne omstilling og vælger de sorte løsninger fra. Det betyder et farvel til salg af ikke-bæredygtig energi. Dermed dropper Solar alt salg af gaskedler og oliefyr. Fremover vil Solar udelukkende fokusere på salg af varmepumper inden for dette segment.

- Vi har i flere år rådgivet både vores installatørkunder, forbrugerne og omverdenen til at udskifte olie- og gasfyr med varmepumper. Nu har vi taget en strategisk beslutning og gør det helt klart, at vi ønsker en grøn vej for Danmark, og at vi er parate til at satse massivt på vedvarende energi og vores energieffektive løsninger, pointerer CEO Jens Andersen.

Med de tilskudsmuligheder, der er en del af klimahandlingsplanen, forudser Solar, at der bliver endnu større tryk på salget af varmepumper. Det stiller krav til installatørernes kompetencer og viden på området.

Derfor er Solar School klar med en installatøruddannelse inden for vedvarende energi (VE), som vil klæde installatørerne på til at tage det marked, der venter forude. For at forbrugerne kan få tilskud, er det et krav, at installatørerne er VE-certificeret.

- Det er vigtigt, at vi er med til at uddanne vores kunder og sikre deres kompetencer, så de hele tiden har den nyeste viden på området, understreger CEO Jens Andersen.


Fra venstre: Jens Andersen, CEO og Salgsdirektør Dennis Jeppesen

Bæredygtighed og innovation
Hos Solar venter nogle travle måneder med at udfase alle sorte brændsler i sortimentet i Danmark og sikre, at VVS-kunderne får hjælp til at skifte til grønne løsninger. Solar har over de senere år opbygget en stærk klima- og energiorganisation, der skal sikre det.

- Det er klart, at der bliver brug for en konverteringsfase, og ingen kunder vil blive overladt til sig selv. Vi vil rådgive dem i forhold til at vælge nye produkter og løsninger, som gavner både miljø og økonomi på samme tid, siger salgsdirektør Dennis Jeppesen.

Solar har løbende skærpet sit fokus på bæredygtighed og innovative, grønne løsninger. Det betyder, at vores 1-times leveringsservice Solar Fastbox bliver bragt ud med cykelbud i Aarhus og København. Det betyder også, at vi tilbyder solceller på taget af varebiler, så kunderne kan producere deres egen grønne strøm, mens de kører ud på opgaver.

Og i hovedsædet i Vejen har vi fået opført et overdækket solcelleparkeringsanlæg, der gør, at biler kan holde i tørvejr, mens der bliver produceret grøn strøm til vores datacenter. Er man kørende i elbil, er der naturligvis ladestandere tilknyttet. Anlægget er udviklet af Solars datterselskab, Solar Polaris, der sælger løsningen.

 

For flere kommentarer træffes:  
Jens Andersen, CEO, Solar A/S - tlf. 79 30 02 01

Salgsdirektør Dennis Jeppesen, Solar A/S - tlf. 29 69 80 65

Skru op for salget af varmepumper

Tilbyd dine kunder en god løsning inden for varmepumper. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal dimensionere, installere og indregulere varmepumper.

Bliv klogere

Bedre indeklima med Haier varmepumper

Et godt indeklima er vigtigt for helbredet. Derfor tilbyder vi forskellige typer af varmepumper, der både kan give bedre luft og mindre fugt samtidig med en lavere elregning.

Læs mere