Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Ny leverandør

Haier varmepumper designet til komfort i hverdagen

Varmepumper, der giver dig et sundere og
behageligt indeklima på alle årstider.

Webshop

Hvorfor Haier?

Haier, som forhandles i over 160 lande, anvender den nyeste teknologi i deres varmepumper med fokus på et godt indeklima. Fx har modellen Nebula Nordic en unik selvrensende funktion, der fjerner bakterier og derved giver en bedre luftkvalitet.

Derudover får du maksimal komfort; fx er de lydsvage ned til 20 dB, er selvstartende ved temperaturer under 10 grader og har nem styring via wi-fi og fjernbetjening.

Download brochure

Læs mere om Haier Nebula Nordic.

Hent brochure

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Er du installatør, så ring til teknisk support på 76527810 eller send os en e-mail på varmepumper@solar.dk. Er du privatkunde og vil vide mere om Haier varmepumper, så kontakt din nærmeste certificerede Haier-partner.

Find Haier-partner

Et bedre indeklima

Haier anvender kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige komponenter i alle deres produkter. Alle produkter er således Eurovent-certificerede og lever op til det europæiske krav om Eco-design og energimærkning.
Et godt indeklima er vigtigt for helbredet – uanset om det er på skolen, jobbet eller i hjemmet. Derfor tilbydes forskellige typer af varmepumper, der både kan give bedre luft og mindre fugt samtidig med en lavere elregning.

Haier Nebula Nordic

Nem styring via fjernbetjening (medfølger). Indbygget wi-fi og mulighed for fjernstyring via SmartAir2 app. Meget lydsvag indedel - ned til 20 dB. 3D luftafkast sikrer jævn fordeling af luften. Automatisk opstart ved temperaturer under 10°C indendørs. Selvrensende funktion på indedelen. Specialdesignet bundplade med varmelegeme og rækker af drænhuller til udendørsenheden sørger for at enheden ikke fryser til. Varmedrift ned til -30°C og køledrift ned til -15°C udendørs.

Gå til webshop

Haier Console gulvmodel

Nem styring via fjernbetjening (medfølger). Wi-fi modul er tilkøb. Når man skifter systemet til en tovejs luftstrømstilstand, justerer enheden sig automatisk til gulvluftstrøm. I køletilstand flyder luften først fra den øverste og nederste udgang, og når den når indstillingstemperaturen, flyttes luftstrømmen til den øverste udgang. Under opvarmningstilstand flyder luften til at starte med fra den øverste udgang, og når den når indstillingstemperaturen, flyttes luftstrømmen til øvre og nedre udgang.

Gå til webshop

Et grønnere Danmark

Hos Solar arbejder vi hele tiden på at give dig de værktøjer og muligheder, der er nødvendige for at imødekomme dine kunders behov, og at din virksomhed kan bidrage til et grønnere Danmark! Dette er i tråd med Solars egen satsning på miljø og grøn omstilling.

Op til 6 års garanti

En Haier-partner kan foruden den 2 års standardgaranti tilbyde +4 års udvidet garanti, hvis der udføres det obligatoriske serviceeftersyn mindst én gang om året. Kontakt os for at høre, hvordan du bliver Haier-partner.

Bliv Haier-partner

Indeklima

Solar og Haier sætter sammen fokus på et bedre indeklima. Derfor støtter vi Astma-Allergi Danmark, som arbejder for at gøre det lettere for de 1,5 millioner danskere, der døjer med overfølsomhedssygdomme.

Om Haier

Haier er en producent af klimaanlæg, dvs. aircondition og varmepumper. Haier blev grundlagt i 1984 og har siden da haft stigende vækst, hvilket har resulteret i, at Haier otte år i træk har ligget nr. 1 inden for salg af aircondition. Som moderne virksomhed har Haier valgt at fokusere på miljøet, og Haier er meget bevidst om det ansvar, de har, som den største producent inden for feltet. I udviklings- og testprocessen bliver der således taget højde for de mulige miljøpåvirkninger, produkterne kan have, samt investeret i nye teknologiske løsninger, ligesom Haier har et klart mål om at reducere deres CO2-udslip.