Haier varmepumper

- introducerer Expert Nordic

Haier er en del af Solar Zero, som er
et kvalitetssortiment af klima- og
energiprodukter med god
tilgængelighed, konkurrencedygtige
priser, teknisk support og sparring.

Webshop

Ny Expert Nordic Aircondition-serie

Vi introducerer den nye Expert Nordic Aircondition-serie.

-30 ° opvarmning og A+++-klassificering, med nem vedligeholdelse, der gør det nemt at afmontere og rengøre.

Den nye airconditioning-serie fra EXPERT NORDIC fås i størrelserne
2,5 kW - 3,5 kW i en moderne mat finish med en energieffektivitet
på A+++/ A+++.

Det smarte design har gjort det muligt at opgradere fx kompressor, blæser
og fordamper, så varmepumpen opnår ikke kun en A+++ certificering men
leverer samtidig varme helt ned til -30°C udetemperatur.

Selv under lave udetemperatur helt ned til -35° stadig har Expert Nordic en effektiv afrimning.

Læs mere om Expert Nordic

Haier_800x400pxNY.jpg
- Minus 30 grader opvarmning
- Teknologi til forebyggelse af frysning
- Teknologi til forvarmning af kompressorer
- Dobbelt O-formet ventil

Download brochure

EXPERT NORDIC leveres med premium-funktioner

Da Haier udviklede dette produkt, opgraderede de til en høj kompressor og brugte en større udendørs enhed, større ventilator og større varmeveksler. Disse ændringer forbedrede varmeeffektiviteten for at opnå den ultimative komfort ved lave temperaturer på -30 °C, og gav Expert Nordic en stabil kvalitet på A+++.


Smart optøning
Smart afrimning gør det muligt for denne Haier-aircondition at fungere stabilt ved lave omgivelsestemperaturer. Afrimning under en imponerende -35 ° udendørs omgivelsestemperatur.

Automatisk hygiejne

Overfladen af varmeveksleren på alle enheder i boligområdet er belagt med sølvioner for at forhindre, at der opstår skimmelsvamp og bakterier.

UVC-sterilisering

Udsender UV-lys for at sterilisere den luft, der passerer igennem, med en effektivitet på op til 99,998 %.

Let rengøring

Takket være den nemme afmontering af komponenterne er det muligt at foretage en mere grundig rengøring af de indvendige overflader og dermed sikre, at den sundeste luft kommer ud af airconditioneren.
/globalassets/dk/landing-pages/haier/expert_2_584x350.jpg

Hvorfor vælge en varmepumpe fra Haier

Haier, som forhandles i over 160 lande, anvender den nyeste teknologi i deres varmepumper med fokus på et godt indeklima. Fx har modellen Nebula Nordic en unik selvrensende funktion, der fjerner bakterier og derved giver en bedre luftkvalitet.

Derudover får du maksimal komfort; fx er de lydsvage ned til 20 dB, er selvstartende ved temperaturer under 10 grader og har nem styring via wi-fi og fjernbetjening.

Haier - en del af Solar Zero
Haier er en del af Solar Zero, som er et kvalitetssortiment af klima- og energiprodukter med god tilgængelighed, konkurrencedygtige priser, teknisk support og sparring.

/globalassets/dk/landing-pages/haier/kontakt_kvinde_800x400.jpg

Fejlfinding og spørgsmål til Haier varmepumper?

Vi har samlet en række video-guides, som kan hjælpe dig med at udbedre diverse fejlkoder på Haier varmepumper. 

Er du installatør og har yderligere spørgsmål, så ring til teknisk support på 76527810 eller send os en e-mail på varmepumper@solar.dk.


 

Download brochure

Læs mere om Haier Nebula Nordic.

Hent brochuren

Haier Nebula Nordic

Nem styring via fjernbetjening (medfølger). Indbygget wi-fi og mulighed for fjernstyring via SmartAir2 app. Meget lydsvag indedel - ned til 20 dB. 3D luftafkast sikrer jævn fordeling af luften. Automatisk opstart ved temperaturer under 10°C indendørs. Selvrensende funktion på indedelen. Specialdesignet bundplade med varmelegeme og rækker af drænhuller til udendørsenheden sørger for at enheden ikke fryser til. Varmedrift ned til -30°C og køledrift ned til -15°C udendørs.
Gå til webshop

Haier Console gulvmodel

Nem styring via fjernbetjening (medfølger). Wi-fi modul er tilkøb. Når man skifter systemet til en tovejs luftstrømstilstand, justerer enheden sig automatisk til gulvluftstrøm. I køletilstand flyder luften først fra den øverste og nederste udgang, og når den når indstillingstemperaturen, flyttes luftstrømmen til den øverste udgang. Under opvarmningstilstand flyder luften til at starte med fra den øverste udgang, og når den når indstillingstemperaturen, flyttes luftstrømmen til øvre og nedre udgang.
Gå til webshop

Et grønnere Danmark

Hos Solar arbejder vi hele tiden på at give dig de værktøjer og muligheder, der er nødvendige for at imødekomme dine kunders behov, og at din virksomhed kan bidrage til et grønnere Danmark. Dette er i tråd med Solars egen satsning på miljø og grøn omstilling.
Læs mere om Klima og Energi

Op til 6 års garanti

En Haier-partner kan foruden den 2 års standardgaranti tilbyde +4 års udvidet garanti, hvis der udføres det obligatoriske serviceeftersyn mindst én gang om året. Kontakt os for at høre, hvordan du bliver Haier-partner.
Bliv Haier-partner

Et bedre indeklima

Haier anvender kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige komponenter i alle deres produkter. Alle produkter er således Eurovent-certificerede og lever op til det europæiske krav om Eco-design og energimærkning.
Gå til webshop

Om Haier

Haier er en producent af klimaanlæg, dvs. aircondition og varmepumper. Haier blev grundlagt i 1984 og har siden da haft stigende vækst, hvilket har resulteret i, at Haier otte år i træk har ligget nr. 1 inden for salg af aircondition. 

Som moderne virksomhed har Haier valgt at fokusere på miljøet, og Haier er meget bevidst om det ansvar, de har, som den største producent inden for feltet.

I udviklings- og testprocessen bliver der således taget højde for de mulige miljøpåvirkninger, produkterne kan have, samt investeret i nye teknologiske løsninger, ligesom Haier har et klart mål om at reducere deres CO2-udslip.

Læs mere om Haier