Ny på solar.dk

Hvorfor vælge Solar

Vi er en førende sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation og klima/energi.

Vores kerneforretning fokuserer på produktindkøb, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Vi faciliterer effektivitet og leverer digitale værktøjer, der gør vores kunder til vindere.

I vores forpligtelse til det grønne skifte ønsker vi at levere de bedste løsninger til at sikre bæredygtig brug af ressourcer.

Bliv kunde

Få leveret det, du behøver, fra dag til dag

Vores produktudvalg er bredt og dækker over alt fra elmateriel, vvs, sanitet, belysning, værktøj, sikring, samt klima- og energiløsninger. Du finder også dagligdagsprodukter som kontorartikler, rengøringsartikler, desinfektion, toiletpapir, printerpapir og papkrus - blot for at nævne nogle få. 

Få leveret dine produkter på det ønskede tidspunkt der, hvor du har brug for dem. Du kan vælge mellem nat- eller dagslevering eller med Fastbox, så har du dine varer inden for 1-2 timer.

Gå til webshop

Kontakt os

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på telefon +45 76 52 75 20 eller til at sende en e-mail til trade@solar.dk

Er du ikke kunde hos Solar, så udfyld formularen, som du finder ved at klikke på knappen. 

Udfyld formular

Produktsegmenter

Ladestandere

Med et bredt udvalg af ladestandere, er du sikret den perfekte løsning. Få råd og vejledning her til at finde den rigtige. Find dem i webshoppen
Læs mere

Varmepumper

Tilskudsordninger og fokus på den grønne omstilling sætter skub i salget af varmepumper og udløser et stort forretningspotentiale.
Læs mere

Solceller

Bliv grønnere og spar penge. Udover at I kan spare penge direkte på elregningen kan I samtidig vælge at videresælge overskudsstrømmen til el-nettet.
Læs mere

Ventilation

Vi arbejder med ventilation i alle aspekter inden for mekanisk og naturlig ventilation og kan blandt andet hjælpe dig med beregninger, projektering og teknisk support.
Læs mere

Forbrugsartikler

Find en lang række af dagligdagens produkter lige fra værktøj, sæber, rengøringsartikler, hånddesinfektion, toiletpapir, printerpapir, ringbind og meget mere.
Læs mere

Belysning

Gør lyset til en medspiller. Lys har en stor betydning, når spillet går hurtigt, og spillerne skal træffe beslutninger på kort tid. Der skal være den rette mængde lys til den enkelte idrætsgren.
Læs mere

Sikring og overvågning

Uanset hvilken sikringsopgave du står med, kan du med Solar Sikring som sparringspartner komme sikkert i mål.
Læs mere

Bæredygtigt byggeri

Som noget nyt, kan du i webshoppen nu filtrere på produkter, som er registreret i databasen over byggematerialer, som kan indgå i svanemærket byggeri.
Læs mere
/globalassets/shared/business-areas/trade/sport--fitness/pumper_vejen_ic.jpg

Spar penge, energi og CO2

For fritidsfaciliteter som idrætscentre, campingpladser o.l. udgør energiforbruget til vand en stor del af omkostningerne. 

Læs mere om, hvor det 30.000 m2 store Vejen Idrætscenter med tilhørende svømmehal og idrætshaller kunne identificere en potentiel energibesparelse efter et energitjek af centrets pumper.

Kemi og værnemidler

Mangler du overblik over dine kemiprodukter? Opbevares de rigtigt? Har du styr på den lovpligtige dokumentation? Og har du de rigtige værnemidler og beskyttelse, der skal bruges til de respektive produkter?

Med et skab til værnemidler fra Solar, får du styr på alt dette.
Løsningen er en del af en Solars Smart Supply | C-artikler, som hjælper dig med en struktureret og overskuelig lagerløsning, hvor varerne altid er på hylden. Med dag til dag-levering og nem genbestilling via stregkoder, kan du trygt stole på, at dit værktøj og befæstelse er på rette sted til rette tid.

Det betyder mere tid til dig, og du undgår eventuelle bøder for uorden i kemihåndteringen.

Vil du vide mere - kontakt os her

Kemikaliejunglen

Har du styr på lovgivningen?
Kom med på et kursus og få styr på, hvad du skal gøre i praksis for at overholde lovgivningen og ikke mindst, hvordan du skaber sikkerhed i din virksomhed og på din arbejdsplads.

SolarSchool_Logo_Blue_RGB.png

Ved Solar School kan du uddanne og dygtiggøre dig for at styrke dine kompetencer. Du får kurser i øjenhøjde, og du vil altid opleve både teori og praksis.

Book kursus i dag

Lej dit udstyr via Solars udlejningswebshop

Fordele ved at leje: 

* Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
* Du skal ikke bøvle med service og vedligehold
* Altid det nyeste udstyr
* Altid kalibreret udstyr
* Altid gyldigt certifikat

Med Solar Udlejning har du professionelt udstyr lige ved hånden, når du skal bruge det. 

Læs mere om administrationen af fælles værktøj her

Se flere fordele i brochuren her

En effektiv opbevaringsløsning

Smart Supply Kanban giver dig mulighed for at reducere antallet af ordrer med op til 50 % og samtidig få færre fakturaer. Antallet af varer reduceres typisk, og du undgår at løbe tør for det væsentligste. Den økonomiske fordel er, at du kan reducere din lagerbeholdning med op til 30 % i kroner og ører.
Læs mere

Fastbox er din vej til hurtig levering

Fastbox er et grønt transportalternativ til selv at køre ud og afhente varerne. Du kan reducere din CO2-udledning med 20 %, hver gang du bestiller levering via Fastbox. Det er effektivitet og bæredygtighed, når det er bedst!
Læs mere

Bestil, uanset hvor du er

Du kan nå os, uanset hvor du er. Solar Mobile appen er en udvidelse af vores webshop – og omvendt. Det betyder, at favoritlister og ordrehistorik synkroniseres mellem appen og webshoppen. Download appen til din mobiltelefon.
Læs mere

Hvad kan vi tilbyde?

Mere end 200.000 varenumre

Vi har over 200.000 varenumre i vores webshop. Vores udvalg er bredt og dækker over alt fra elmateriel, vvs, sanitet, belysning, værktøj, sikring, samt klima- og energiløsninger, til mere dagligdagsprodukter som kontor- og rengøringsartikler. Du finder det hele her.
Gå til webshop

Levering

Vi tilbyder flere typer leveringsservices. Har du brug for time-levering, særlig transport, nat- eller kranlevering? Vi hjælper dig med at levere det, du har brug for, når du har brug for det. Ønsker du at vide mere, så klik på knappen herunder og udfyld formularen, så kontakter vi dig!
Klik her

Ekspertrådgivning

Vi har specialister inden for bl.a. el, vvs, industri, værktøj, sikring og klima/energi, der står klar til at hjælpe dig! Og har du spørgsmål om vores leveringsmuligheder og services, så er du velkommen til at kontakte os.
Kontakt os

Lær vores produktkoncepter bedre at kende

Professionel belysning

Når lyset spiller en rolle

Når kravene er højere og belysningen er vigtig, tilbyder vi professionelle produkter af høj kvalitet med lang levetid. Det handler om den rigtige belysning til forskellige miljøer og for de mennesker, som opholder sig der. Det handler også om, at du og din virksomhed sparer penge over tid.
Mere om Solar Light
Værktøj, befæstelse og forbrugsartikler

Produktvalg baseret på viden og passion

Med Solar Tools får du rådgivning, der kan spare dig både tid og penge. En lagerløsning, der frigiver kapital og effektiv arbejdstid. Kvalitetsprodukter til enhver opgave, håndplukket af vores eksperter.
Mere om Solar Tools
Du får værdi for hver krone, du bruger

Det rigtige valg til det lille budget

Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstraomkostninger, og det betyder, at du er garanteret konstant lave priser. Solar Netto er et basissortiment til indendørs og udendørs brug i en kvalitet, der er god nok, og hvor varen altid er på lager. Med Solar Netto får du mere for mindre.
Mere om Solar Netto

Tag kontakt til vores kundeservice

Herunder kan du klikke dig ind til nogle af de informationer og skemaer, du måtte have brug for:

- Salgs- og leveringsbetingelser

- Diverse tillæg

- Reklamationsrapport

Se flere muligheder, fx garantiskemaer osv.

Se flere dokumenter her