Tillid giver nye muligheder

/globalassets/dk/baredygtighed/baredygtigt-byggeri/hansen-el-bil-480x296.jpg

Hansen EL i Fredericia stod overfor en ny opgave; et DGNB guld-certificeret byggeri.

Ove Hansen var ikke helt klar over, hvad sådan et job indebar, men han havde fuld tiltro til, at Solar ville hjælpe ham med at løse opgaven.
Sammen fandt vi frem til at kravene faktisk var nemmere at opfylde end forventet, og Hansen EL fik mod på at tage endnu flere jobs inden for bæredygtigt byggeri.

"Bæredygtig byggeri kræver at alle parter spiller med og nytænker.

Ved start af projektering skal tankegangen være, at installationerne i videst mulig omfang kan genanvendes, hvis der skal udføres bygningsændringer.

Derudover skal der være et tæt samarbejde med leverandøren, så man får leveret materialerne i den rigtige rækkefølge til de enkelte afsnit, så man udgår at materialerne ødelægges. Spild skal altså minimeres.

Vi har i samarbejde med Solar fundet optimale løsninger og fastlagt mængderne til de enkelte afsnit", udtaler Ove Hansen.

Bæredygtighed i Solar

Bæredygtighed er integreret i vores strategi og vores måde at drive forretning på. Læs mere om, hvordan vi arbejder med det i Solar.
Læs om bæredygtighed

Produkter der understøtter den grønne omstilling

Vi fører et stort udvalg inden for varmepumper, ladestandere, solceller og ventilation. Alt hvad du skal bruge til at indtage det voksende marked inden for grøn energi og miljørigtige løsninger.
Læs mere

Sådan downloader du produktdokumentation

Når du handler hos Solar får du også adgang til diverse typer produktdokumentation. Guiden her viser dig, hvordan du finder det i webshoppen.
Find din dokumentation