Grossist eller sourcing partner?

Ved du hvad forskellen er på en grossist og en sourcing og service partner? Forskellen er svær at beskrive, men endnu sværere at ignorere.

Vores 3.000 passionerede Solar kollegaer er svaret.

Sammen gør vi en forskel.

 

 

 

Hvem vi er

Sourcing og services

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation samt klima- og energiløsninger. Vi har 3.000 dygtige medarbejdere fordelt på 5 lande. Vores kerneforretning centrerer sig om at finde frem til de bedste produkter, tilbyde værdiskabende services samt optimere vores kunders forretning. Vi bestræber os på at forstå kundens unikke behov for at vi kan bidrage med relevante, personlige og værdiskabende løsninger, der gør vores kunder til vindere.

Hvad vi laver

Vi leverer dét du har brug for

Som en sourcing- og servicevirksomhed fokuserer vi på den individuelle kunde. Vi arbejder tæt sammen med dig, for at tilbyde dig tilpassede services som understøtter dine tiltag for at optimere de daglige processer, udvikle dine færdigheder og drive en profitabel forretning. Vores hurtige og fleksible levering kan hjælpe dig med at øge produktiviteten. Vi leverer lige dét du har brug for, dér hvor du befinder dig. Vi har det bedste distributionssystem og de mest dedikerede medarbejdere.

Grundlagt i 1919

En børsnoteret virksomhed

I 2023 var vores omsætning på DKK 13.0 milliarder. Solar A/S er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen med den korte betegnelse SOLAR B og har været det siden 1953. Aktien er en del af MidCap+ indekset. Direktionen består af CEO Jens Andersen og CFO Michael H. Jeppesen. For mere information om vores aktie henviser vi til Investor-sektionen.

Solar Danmark i tal

826

Medarbejdere

som passioneret arbejder på at skabe værdi hver eneste dag

8

Kundecentre

som dagligt holder vores kunder kørende

Over 200.000

Produkter

der kan løse selv de mest specialiserede opgaver

Sammen reducerer vi spild

Bæredygtighed

Vi fokuserer på energieffektive løsninger og tilbyder branchens bedste services, når det gælder bæredygtig brug af ressourcer. Til fordel for miljøet. For vores kunder. Og for Solar.

 

Læs mere om bæredygtighed

Vores historie

Solar har mere end 100 år i bagagen. Vi er kommet langt siden 1919 og i dag er vi en digital og grøn sourcing- og servicevirksomhed.

Læs vores historie

Vi besidder

Mod

Vi viser

Glød

Vi har

SmartFun

Slut dig til familien

Er du interesseret i at arbejde sammen med os? Tjek vores ledige stillinger og dine muligheder på vores karriere-side.

Start din karriere her

Ledelsen

Her finder du navne og kontaktoplysninger på ledelsen i Solar Danmark

Læs mere

Vores strategi

Vi er her for at løse udfordringer - derfor hedder vores strategi frem mod 2026 'Solve'.

Vores Solve-strategi har til formål at styrke Solars position som en førende sourcing- og servicepartner yderligere ved at levere løsninger, der fremmer den grønne omstilling.

Med Solve er det vores ambition at skabe yderligere værdi på et tidligere tidspunkt i vores kunders beslutningsproces.

Læs mere

Ønsker du at investere?

I Solar tror vi på produktivitet, digitalisering og udvikling gennem samarbejde.

På vores engelske investor-side finder du koncernens fondsbørsmeddelelser samt finansielle rapporter. Du kan afprøve vores investorværktøjer og se kommende publiceringer i vores finanskalender.

Gå til investorsiden

Miljø og kvalitet

Find alt fra ISO-certifikater til vores UN Global Compact commitment letter her på siden.

Gå til Miljø & kvalitet