Større sortiment på vores Fastboxlagre

Nyhed 21. november, 2017

Hos Solar ser vi et stort potentiale i at bruge Fastbox i industrien. Derfor har vi lavet en sortimentudvidelse af vores industri- og automatikprodukter, som ikke tidligere har været tilgængelige via Fastbox. Det skal blandt andet hjælpe med at reducere omkostningerne og opretholde oppetiden.

Vi ved, at selv små reduktioner i oppetiden kan koste millioner. Og hvis de rigtige reservedele ikke er på lageret, kan tiden til produktsøgning blive dyr. Derfor har vi lavet en sortimentudvidelse inden for industri- og automatikprodukter.  Som noget nyt findes der nu PLC-produkter, drivers, motorstarterer, sensorer, pneumatik – og som altid trykknapper, netværkskabler og stik i vores sortiment på landets følgende Fastboxlagre: Aarhus, Aalborg, Vejen og Fastboxcenter Øst. Det betyder, at det nu er muligt at få endnu flere af vores produkter i en Fastbox - bragt direkte til opgaven.

Fastbox øger kundetilfredsheden hos KL Automatik
Fastbox kan være en god hjælp i de kritiske situationer, hvor maskinerne pludselig går i stå. Det har de erfaret hos KL Automatik, som faktisk har øget kundetilfredsheden takket være Fastbox. I snit bruger virksomheden 20 Fastboxe om måneden. En løsning, som også giver en økonomisk besparelse.

- Hvis vi pludselig står hos en kunde med et nedbrud eller akut mangler noget, så kan vi bestille en Fastbox, som vi har indenfor en time i zone 1. På den måde kan produktionen holdes kørende og kunden kan være tilfreds. Og så kan det ikke betale sig at køre selv, når en Fastbox kun koster 99 kr.”, siger Jesper Karlsen, ejer af KL Automatik.

Fordele ved at bruge Fastbox
Ud over en reduktion af nedetid, så er der også andre fordele ved Fastbox, eksempelvis:

- Reduktion af lageromkostninger

- Reduktion af kapitalbinding til reservedele

- En forbedret konkurrenceevne

De nye tiltag skulle gerne hjælpe vores kunder til en lettere og mere effektiv hverdag. Hvis du har brug for hjælp eller mangler svar på nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at tage fat i din kontaktperson hos Solar.

Fakta:
Du finder de nye produkter fra velkendte mærker som Schneider, Siemens, Rockwell, SMC, Danfoss og Solar Plus.

Vidste du? 
Vi har udvidet vores centrallager i Vejen med 20 procent flere Siemensprodukter. Det kan du læse mere om her.

Industri