Solar udvider lageret med 20 procent flere Siemens-produkter

Pressemeddelelse 24. oktober, 2017

Solar har udvidet vores danske centrallager i Vejen med mere end 20 procent på Siemens industrikomponenter og derved skabt et af markedets største Siemens lagre. Det vil give Siemens købende industrivirksomheder en hurtigere og lettere adgang til industrikomponenter i dagligdagen, herunder leverancer fra dag til dag.

Med denne investering skaber Solar sammen med Siemens et større lager af Siemens PLC, HMI og industrikomponenter til danske industrivirksomheder. Det betyder et endnu bredere og dybere sortiment, som skaber de bedste forudsætninger for at holde en produktion kørende.

- En travl hverdag tillader ikke, at der bruges tid på at overveje, hvad der bruges den efterfølgende dag og hvor det skal indkøbes. Vi ved at høj tilgængelighed af Siemens industri komponenter er alfa og omega for mange Industri kunder, forklarer Lars Wandahl Sørensen, Vice President hos Solar.

Jørgen Kristensen, Salgsdirektør hos Siemens er begejstret for de markedsmæssige muligheder som denne lagerudvidelse giver.

-  Med så stort et lager tæt på vores danske kunder sammenholdt med Solars mange serviceydelser som eksempelvis FastBox, er vi i stand til at fortsætte den spændende udvikling vi har haft gennem årerne med Solar.