Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Tilbage til nyhedslisten

Sikker og effektiv håndtering af kemiprodukter hos Kolding Storcenter med Solars kemiløsning

Case 17. januar, 2023

Håndtering, opbevaring og dokumentation af kemiprodukter kan være en kompliceret og tidskrævende opgave for mange virksomheder.

Også for Danske Shopping Centre (DSC), som er en sammenslutning, der består af 17 shoppingcentre. På DSC's årlige ERFA-workshop blev Solar som leverandør inviteret til at præsentere nye ideer og services, som vil kunne hjælpe shoppingcentrene med deres daglige arbejde - herunder Solars kemi-løsning.

Kristian Mortensen, Teknisk Direktør, DSC, udtaler: "Vi havde forskellige løsninger til at håndtere vores kemiprodukter og ønskede derfor at strukturere og få en ensartet løsning til de kemiske produkter, vi havde stående og reducere tiden brugt på bestilling af ny kemi. Og ikke mindst ønskede vi at passe på vores medarbejdere og højne sikkerheden. Derfor syntes vi, at Solars kemi-løsning var en god løsning."

Løsningen består af et skræddersyet koncept med lovpligtig dokumentation af kemiprodukter og en effektiv ordre- og lagerløsning. Konverteringen af produkter til et mere miljørigtigt kemi-sortiment tilgodeser medarbejdernes sikkerhed.

Læs hele historien her

Kemi-PPE_800x800.jpg

Vil du spare tid og penge?

Læs mere om vores Smart Supply Kanban-løsninger. En lagerløsning, der giver bedre overblik, hurtig genbestilning og automatisk opfyldning.

Læs mere om Kanban