Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Tilbage til nyhedslisten

Ny løsning på det danske marked sætter turbo på grøn omstilling med nyeste teknologi

Pressemeddelelse 15. juni, 2022

Den belgiske cleantech-virksomhed Smappee, som producerer unikke energiløsninger, gør nu sin entré på det danske marked. Entréen bidrager til at sætte turbo på den grønne omstilling og giver blandt andet konkrete nye muligheder til de mange danskere, som ønsker at få elbilen ladet op på en billig og klimavenlig måde.

Smappees indtog i Danmark sker i partnerskab med en af de førende sourcing- og servicevirksomheder inden for blandt andet el, vvs og klima/energi, Solar A/S.

Smappee tilbyder med sin ’EV Line’ en unik løsning til opladning i hjemmet og på arbejdet. Det integrerede energistyringssystem ’Smappee Infinity’ gør det for eksempel muligt for ejere af elbiler at lade automatisk op med 100 procent solenergi eller billigste el-dagstarif.

Ved en kombination af EV- og Infinity-løsningen udnytter Smappee de eksisterende elinstallationer på en grøn måde ved at udjævne forbruget over hele døgnet. Det betyder, at blandt andet opladning af biler automatisk kan ske i det tidsrum, hvor der ellers ikke bliver brugt så meget strøm i ejendommen.

Systemet er samtidig konstrueret, så spidsbelastninger i energiforbruget bliver identificeret rettidigt, og dermed undgår man faren for at overbelaste systemet. Brugerne kan altså være sikre på, at de elektriske sikringer ikke springer, når de tilslutter elbilen til opladning.

For boligforeninger, ejendomsselskaber og virksomheder, som ønsker at få installeret ladere til beboere eller medarbejdere, er der ikke tale om en stor investering. Derudover er det en løsning, som i tider med stor fokus på stigende elpriser på optimal vis udnytter de tider på døgnet, hvor strømmen er billigst.

CEO i Smappee Stefan Grosjean understreger, at Smappee er andet og mere end blot endnu en spiller på markedet blandt virksomheder, der tilbyder løsninger til opladning af den stadig større mængde af elbiler på det danske marked.

”Smappees løsning indeholder en energistyringsteknologi, der som en del af et større økosystem for energistyring blandt andet udnytter solenergi og lavspændingsenergi. Som det eneste produkt på markedet kan vores løsning sørge for, at bilen altid oplades, når strømmen er billigst, og vi forventer derfor, at der vil blive taget godt imod løsningen af de mange, som efterspørger intelligente ladeløsninger til elbiler,” siger Stefan Grosjean.

Peter Hauge Johansen, der er Business Developer i Smappee med ansvar for de nordiske lande, glæder sig over, at det længe planlagte indtog på det danske marked sker hånd i hånd med en så stærk partner som den digitale sourcing- og servicevirksomhed Solar A/S.

”Solar fokuserer ligesom Smappee på energieffektive løsninger og har en unik installatørbase, som gør, at vi på kort tid forventer at komme ud med vores produkter til hele Danmark til understøttelse af den elbilrevolution, der er i fuld gang. Vi er glade for at have fundet en dansk partner med det samme engagement i kvalitet, som vi selv har,” siger Peter Hauge Johansen.

Smappees produkter kan på det danske marked købes via Solar.dk.

Smappee er nu til stede i 97 lande kloden rundt.

Interesseret i Smappee?

Læs mere om den fremtidssikrede ladestander her på solar.dk og find den i vores webshop.

Læs mere

Kontakt Klima & Energi

Kontakt vores kompetente medarbejdere i Klima og Energi, hvis du har spørgsmål til ladestandere.

Læs om Klima & Energi