Alt til renovering og vedligeholdelse i boligforeninger og andelsboliger

Her finder du et bredt sortiment af produkter inden for el, vvs, belysning, rengøringsartikler og serviceløsninger til boligforeninger, andelsboliger eller boliger.

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering i store eller små projekter, har vi de optimale løsninger.

 

Se produktudvalget i webshoppen

Nybyggeri eller renovering?

Solar tilbyder fremtidssikrede løsninger inden for styring, energioptimering, installationsmaterialer og opladning af elbiler. Med andre ord alt det, der er nødvendigt for nybyggeri eller renovering af andelsboliger, ejerlejligheder eller boliger.

Vi har den viden, de produkter og de services, der kan hjælpe dig i mål og gøre dine beboere tilfredse.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du ikke allerede kunde? Du er velkommen til at ringe til os på 76 52 75 20 eller sende os en mail til trade@solar.dk 

Eller udfyld formularen du finder ved at klikke på knappen herunder. 

Bliv kunde

Klik på det område, du ønsker at se produkter til

Solar har alt det, du behøver til renovering eller nybyggeri af boliger, andelsboliger og ejerlejligheder.

Klik på det rum eller område, du ønsker at se, hvilke produkter, vi tilbyder. 

Intet projekt er for lille, intet projekt er for stort. Læs mere og se, hvad vi kan tilbyde. 

    

 

  

 

 

   

Køkken

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, vi laver mad, hygger os med familie og venner, laver lektier eller arbejder hjemmefra. Derfor er det vigtigt at vide, at elinstallationen fungerer korrekt. Det er en ekstra bonus, hvis du kan tilpasse dette til det design, som dine kunder ønsker.

Uanset om det er en renovering eller et nybyggeri, har Solar det el-materiel og de smarte løsninger, som du og dine kunder har brug for. Fra smarte lysdæmpere, afbrydere, vægudtag og termostater til komfurafbrydere og belysning. For at gøre det energieffektivt, smart, stilfuldt og økonomisk.

Gå til produkter

Stue

Stuen er det rum i huset, hvor folk samles for at hygge sig og slappe af. Her tilbringes meget tid, og derfor er det vigtigt at have den rette belysning og temperatur.

Solar leverer alle elektriske løsninger, der gør rummet både funktionelt, fremtidsorienteret og stilfuldt. Vi hjælper dig gerne med at vejlede og anbefale de rigtige løsninger til dine kunder.

Gå til produkterne

                 

 

 

 

    

 

 

 

   

  

Soveværelse

En god nats søvn er vigtig. Du sover bedst, når temperaturen er optimal for dig, og du vågner bedst, hvis du selv kan vælge temperatur og belysning i rummet ved dagens begyndelse.

Solar har alt fra de mest avancerede termostater, der selvregulerer efter kundens ønsker, til enklere varianter og varmepumper. Spar miljøet, penge og giv dine kunder et bedre sovemiljø med installation af elmateriel fra Solar.

Gå til produkterne

Badeværelse

Badeværelset er et rum for hygiejne og velvære, og det er også det rum, hvor du starter og slutter din dag. Gulvvarme og skræddersyet belysning er afgørende for en behagelig atmosfære.

Med en programmerbar termostat er der mange tilpasningsmuligheder. Den kan dæmpe varmen for dig, når du ikke er hjemme, og give store besparelser på elforbruget.

Solar har alle produkterne og de smarte løsninger til badeværelset. Vi har også VVS-produkter til større projekter, hvor det kan betale sig at købe i større mængder.

Gå til produkterne

 

  

 

  

 

 

   

 

  

  

  

 

   

Parkeringsanlæg

Da vi ved, at der ikke vil blive produceret biler med forbrændingsmotor efter 2025, vil der være en øget efterspørgsel efter installation af opladningsstationer til elbiler i garager og på parkeringspladser, både indendørs og udendørs.

Solar har et bredt udvalg af EV-opladere til forskellige markeder. Til privat brug, kommercielle bygninger eller boligforeninger.

Læs mere om opladere til elbiler her >

Derudover har vi belysning og andre elmateriel, der sikrer, at parkeringsmiljøet er brugervenligt og økonomisk.

Gå til produkterne

Fællesareal

Fællesarealer i en andels- eller ejerbolig kan have en betydelig indvirkning på boligmiljøet og kan fungere som en forlængelse af hjemmet. Baggården, gangen, vaskeriet, funktionsrummet eller fitnessrummet.

Alle rum til fælles brug har brug for belysning og andre elektriske installationer. Fælles yderdøre og indvendige døre til selve boligerne har brug for dørtelefoner.

Solar har alle de nødvendige produkter og har ekspertisen, hvis du har brug for nogen at tale med om de mange valgmuligheder.

Gå til produkterne

 

  

  

  

 

  

 

 

  

  

 

  

Udendørs fællesareal

I de fleste parcelhus- og andelsboligforeninger har alle ret til at benytte fællesarealerne udendørs. Mange har smukke, grønne områder med havemøbler og grillpladser til fælles brug for beboerne.

Belysning er også en meget vigtig del af trivselsniveauet og en nødvendighed for at opretholde et sikkert og godt samvær.

Solar har sortimentet inden for gade-, park- og vejbelysning og kan bidrage med god viden. Læs mere om vores koncept Solar Light her.

Gå til produkterne

Bolig

Ved renovering eller opførelse af ny bolig skal der træffes nogle valg med hensyn til elinstallationer. I moderne hjem er der ofte behov for smart home-løsninger, opladningsstationer til elbiler og styresystemer for at maksimere økonomien og energieffektiviteten. Solar har løsningerne til både renovering og nye projekter af boliger og mindre ejendomme.

Andels- eller ejerlejlighed

Boligforeninger og ejerlejligheder omfatter mange fælles elektriske installationer. Opladning af elbiler i garager eller udendørs parkeringspladser, indgangstelefoner, belysning og meget mere. Solar har ekspertisen, løsningerne og produkterne til at tilrettelægge store komplekse nybyggerier eller komplette renoveringer af andelsboligforeninger/andelsboliger. Vi sikrer gode processer og totaløkonomi, både for installatøren og slutkunden.

Produktkoncepter, der passer til din opgave

Vi har tilpasset flere forskellige koncepter for at opfylde dine behov. Vi ønsker, at du nemt kan finde det, du har brug for, uanset om det er enkle produkter til en lav pris, produkter af høj kvalitet, eller om du ønsker specialiseret viden om belysning. Vi leverer det, du har brug for til både små serviceopgaver og store projekter.

I Solar Plus garanterer vi produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Baseret på lang erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt produktsortiment i vores Plus-koncept, der dækker op til 80 % af det, du har brug for til det daglige arbejde.

Læs mere

Vi fokuserer altid på, at du får værdi for hver krone, du bruger. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstraomkostninger, og det betyder, at du er garanteret konstant lave priser. Solar Netto er et basissortiment til indendørs og udendørs brug i en kvalitet, der er god nok, og hvor varen altid er på lager. Med Solar Netto får du mere for mindre.

Læs mere

Belysning er videnskab. Derfor har vi skabt et helt eget koncept, der hjælper dig med at vælge den rigtige belysning. Vi hjælper dig med at finde den optimale belysningsløsning til alle typer projekter. Lav beregninger og bliv inspireret af vores Solar Light-hjemmeside.

Læs mere

Med Solar Tools finder du produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Baseret på lang erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt produktsortiment i vores værktøjskoncept. Dette gør det lettere og mere overskueligt for dig som kunde, når du bestiller varer.

Læs mere

Vi har smarte løsninger til en effektiv hverdag

Tænk grønt

Fastbox - levering inden for 1-2 timer

Vidste du, at Solars Fastbox-levering er et grønnere transportalternativ sammenlignet med at hente varer? Vælg en hurtig og miljøvenlig levering.
Bestil levering her
SmartKit

Ingen svind, ingen spildtid

Med SmartKit får du præcis de materialer du skal bruge til et bestemt projekt - hverken mere eller mindre. Du undgår svind i materialer og når kittet er tomt, er jobbet klaret. Lyder det interesant?
Læs om SmartKit
Ekstra lagerplads

Lej en container

Vi tilbyder leje af almindelige containere og specialcontainere. Vi kører containeren til byggepladsen, hvis du mangler sikker opbevaring til dine varer.
Læs mere om servicen her