Murrelektronik

Connection teknologi

Førende leverandør af kabler og connectors – næsten uendelig variation af kabeltyper, stik og farver.

/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/cabelbuket_700x500.jpg

Uendelig variation af kabler og stik

Står du og mangler et helt specielt stik med et kabel, der skal tåle et helt bestemt miljø og i tillæg skal have en helt bestemt farve?

Så er det ikke lige så håbløst, som du tror. Murrelektroniks brede vifte af stik, kabeltyper og farver, gør det muligt for dig at få præcis det kabel, du søger. Om det er M8 eller M12 stik, ventilstik eller deutsch-connectors i længder fra lang til kort, så kan du finde lige den løsning, du søger.

Førende producent af kabler og connectors

Ved brug af Murrelektroniks store udvalg af kabler og connectors kan du finde det helt rigtige kabel med det rigtige stik til din applikation. Uanset produktionstype, miljø og anvendelse er du næsten garanteret, at du finder det du søger i det brede sortiment.
Brug det rigtige kabel til det givne miljø. Kablerne udbydes i materialerne; PVC, PUR/PVC og PUR/PUR. Til hvert kabel har du valget mellem en række connectors til data, forsyning og signal.

Murrelektronik

Sensor- og aktuatorkabler

Se et af de største programmer af ledningssæt på markedet for tilslutning af sensorer og aktuatorer med høj kvalitet og mange egenskaber. Alle stik er med forgyldte kontakter, stød- og variationsresistente og fabrikstestet efter produktion. Alle kabler er IP67-godkendte som standard, og de er er UL / CSA-certificerede efter UL2238-standarden.

Køb her
Murrelektronik

Forsyningskabler

Power connectors er kompakte enheder med energikapacitet, der egner sig perfekt som den enkle løsning af strømforsyning til applikationer med højt strømforbrug. Kablerne har forudmonterede standard industristik, der er kodet til applikationsspænding for at sikre fejlfri installationer i feltet. Alle kabler har de nødvendige godkendelser til brug i globale applikationer. De er robuste med forseglede forbindelser, IP67-klassificerede, når de kobles korrekt.

Køb her
Murrelektronik

Mobile applikationer

Prækonfigurerede og funktionstestede tilslutningskabler sparer ikke kun tid under installation og fejlfinding, men sikrer også, at mobile maskiner er fejlsikre og holdbare selv under ekstreme forhold takket være deres robusthed og uigennemtrængelighed. De professionelle tilslutningskabler er fuldstøbte og permanent modstandsdygtige over for div. medier og højtryksvask. Alle tilslutningskabler er designet til kompatibilitet og tæthed med vores Xtreme DB passive og aktive distributionsbokse.

Murrelektronik

Ventilkabler

Ventilkabler er egnede til hårde miljøer med store belastninger, alt fra støv, kemikalier og væske, samt mekaniske belastninger som vibration, stød og trækbelastninger. Kablerne kan fås i en række farver alt efter behov, og kabeldækket kan fås i det materiale, der egner sig til miljøet, som kablet skal benyttes i. Alt fra PVC til flammehæmmende, halogenfri og rengøringsmiddelresistente PUR-versioner.

Køb her
Murrelektronik

Netværkskabler

Med et stort udvalg af netværkskabler, finder du lige det kabel, der passer din applikation. Alt fra kabler til styreskabsinstallationer til kabler egnede til barske industrielle miljøer (IP67). Netværkskablerne er 360° skærmet, så datatransmissionen beskyttes mod EMC-interferens. Connectors sikrer en holdbar og sikker forbindelse af dine netværkskabler.

Køb her
Murrelektronik

Hybridkabler

Data- og strømforsyning i et kabel! Med den Y-kodede M12-kabel er det nu muligt at forsyne dine installationer med både data og strøm gennem et og samme kabel. Med det PUR-materiale kablet er lavet af, er dette hybridkabel perfekt egnet til applikationer i bevægelse. Omkostningerne minimeres, og der spares plads, når man vælger at benytte det dobbeltfunktionelle Y-kodede M12-kabel.

Køb her
Murrelektronik

Fieldbuskabler

Det store udvalg af Fieldbuskabler understøtter en lang række industrielle protokoller; AS-I, Can Open, Device Net, Ethernet / IP, EtherCat, ProfiBus, Sercos m.m. Kablerne får du med enten en åben ende eller stik i begge ender, vinklet eller lige stik, løse eller støbte stik, PUR - for det hårde miljø og med 360° skærm til statisk eller dynamisk brug.

Køb her
Murrelektronik

Fødevarekabler

Fødevarekablerne (F&B Pro) er specialdesignet til brug i fødevareindustriens hårde rengøringsmiljøer. F&B Pro-kablerne har høj resistens for kemikalier og olier fra rengøringsmiddel, ligeledes høj slitage-tolerance mod bøjninger og vridninger, da kablet er skærmet med PP-materiale.

Køb her
/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/field-wirebal_700x500.jpg

Connectors

Brug løse connectors, hvis jeres installation har udefineret kabellængde – monter kablet, afkort det til den ønskede længde, og monter det løse stik lynhurtigt! Effektiv og enkel kabelinstallation, der giver konkurrencedygtige løsninger med minimale fejl.
Den hurtige IDC-løsning; Afinstaller – monter – drej, og du er klar!

Signal-connectors giver den hurtigste monteringsløsning til sensorer og aktuatorer direkte i feltet, på din applikation. Nem og hurtig montage hen til din enhed med højfunktionelt Plug & Play-system.

Power-connectors er den mest pålidelige montering af strøm hen til de distribuerede komponenter – undgå montagefejl og dårlige forbindelser. Find den helt rigtige variant for at sikre perfekt tilslutning af din applikation.
Små stik med stor power - op til 16 A på et M12-stik.

Data-connectors, der er robuste og garanterer sikker installation af fieldbus i din applikation - undgå dårlige RJ45-samlinger i de industrielle miljøer. Nem måde at installere datakabler, hvor du kan få alt fra M12 til RJ45-stik.

Murrelektronik

T-stykker

Dobbelte stikforbindelser i dine installationer! T-stykker fordobler tilslutningskapacitet ved at have to stik og forenkler installation med faste koblinger. Ved at øge kapaciteten med T-stykker reduceres antallet af fieldbus I/O- eller fordelingskasser, op mod 50%. Det sænker jeres materialeomkostninger, gør installationen nemmere, sparer tid ved montering og vedligehold. En kompakt og praktisk komponent, i et hav af modeller til enhver applikationsløsning!
Køb her
Murrelektronik

Adaptere

Den praktiske overgang! Adaptere muliggør unikke tilslutningsmuligheder til kreative løsninger til enhver udfordring. De giver ekstra fleksibilitet under installationsprocessen uden behov for brugerdefinerede kabelsamlinger. Se det omfattende udvalg af adaptere til M8, M12 og ventilstik, med mange kombinationsmuligheder og kan fås med og uden LED.
Køb her

Se videoen fra Murrelektronik

Kundeservice

Ring til os:
VESTDANMARK (JYLLAND OG FYN): +45 76 52 75 40 eller
ØSTDANMARK (SJÆLLAND OG BORNHOLM): +45 76 52 79 20

Uanset om du har brug for hjælp til bestillinger, teknisk rådgivning eller hjælp til returnering og reklamation, er vi der for dig.  Du kan også kontakte os på kundeservice@solar.dk

Åbningstider: man-tors: 07.00-16.00 og fre 07.00-14.00

KONTAKT KUNDESERVICE