Murrelektronik

Ethernet-baserede automationsløsninger

Murrelektronik er specialister i decentral automationsteknologi og førende producent på markedet. Deres produkter er fabriktestede og har globale godkendelser, som gør, at de kan bruges i hele verden.
Maskiner og systemer bliver mere og mere netværksbaserede.  Murrelektronik har komponenterne til at sikre et økonomisk og målrettet netværk med Ethernetmoduler.

Switche og Ethernet

Unmanaged switche dækker grundlæggende funktioner til en fornuftig pris, mens varianter som PROFINet-managed switche har det maksimale udvalg af funktioner. Præfabrikerede kabler sikrer en hurtig og effektiv installation, samtidig med at man undgår ledningsfejl.

Murrelektronik tilbyder switche til enhver applikation. Til applikationer i feltet med M12-tilslutning til decentraliserede installationskoncepter og til standard styreskabsapplikationer med RJ45-tilslutning.

Opdag Switche og Ethernet

Nyt og innovativt system til strømovervågning

Mico Pro® er det nye og innovative system til strømovervågning fra Murrelektronik til 12 og 24VDC applikationer med en ny, patenteret løsning.

Det modulopbyggede system muliggør tilpasning af systemer, så de passer specifikt til applikationen og har samtidig et positivt cost-benefit forhold. Den patenterede løsning sikrer maksimal tilgængelighed til dine maskiner. En yderligere fordel: integreret potential-fordeling som væsentligt reducerer kabeltrækket.

Opdag Mico Pro

Connection teknologi

Du kan finde det helt rigtige kabel med det rigtige stik til din applikation ved at dykke ned i store udvalg af kabler og connectors fra Murrelektronik.

Til hvert kabel har du valget mellem en række connectors til data, forsyning og signal, der enten kan købes separat eller spar tid på montering ved at benytte de kabler.

Opdag Connection teknologi

Hurtig installation

Kombiner kabler og connectors med exceptionelt nyttige enheder for at optimere jeres systeminstallationer. I et samspil med de nemme Plug-and-Play systemer og passende momentnøgler, får I med garanti den helt rigtige tilslutning af kablet til I/O-systemerne.

Distributionsbokse i feltet reducerer jeres monteringstid og kabelføring, og i samspil med adaptere i utallige poler, og t-stykker til fordeling af signal/strøm, kan I benytte næsten lige det kabel, I ønsker til jeres applikation.

Opdag hurtig installation