Solar underskriver skandinavisk kontrakt om eneforhandling af VMS fra AxxonSoft

Nyhed 28. marts, 2019

Solar har en stærk markedsposition på sikringsområdet – lige fra TV-overvågning over adgangskontrol til alarmer. Derfor er det også en klar styrke for Solar at have eneret på salg af Video Management Software fra AxxonSoft i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

- Vores dynamiske partnerskab med Solar har udviklet sig over de sidste to år, og vi er glade for at arbejde sammen med Solar i hele Skandinavien. Den dybe tekniske forståelse af vores softwareløsninger og salgsekspertisen hos Solar hjælper os med at nå hundredvis af kunder og levere stærkere projekter sammen, påpeger Kostyantyn Steblovskyy, Business Development Manager hos AxxonSoft.

Partnerskabet glæder også Ole Holmen Kraglund, salgschef - Data & Sikring, Solar Danmark. For der bliver brugt mange kræfter på at holde sig opdateret om de nyeste trends og udviklingen inden for de forskellige produktgrupper.

- Vi ønsker at arbejde langsigtet med strategiske leverandører. Derfor betyder det meget for os at have ekslusivitet på AxxonSofts enestående produktsortiment. Hos Solar sætter vi en ære i at have et højt vidensniveau, når det gælder produkter og tekniske løsninger, så vi kan rådgive og uddanne vores kunder på bedste vis. Derfor gør vi meget ud af at lære produkterne godt at kende og sørge for at være opdateret på den nyeste viden på området - hvad enten det drejer sig om klassiske sikringsdiscipliner eller det intelligente hjem, pointerer Ole Holmen Kraglund.

For flere kommentarer træffes:  
Ole Holmen Kraglund, Salgschef - Data & Sikring, Solar Danmark - tlf. 40 63 16 03


Solar Danmark, der er en del af Solar-koncernen, har en stærk position inden for sikringsområdet. Solar Sikring er førende i løsninger inden for TV-overvågning, adgangskontrol samt tyveri- og brandalarmer.

Solar-koncernen er en børsnoteret europæisk sourcing- og servicevirksomhed primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Kerneforretningen centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af kundernes forretning. 

Koncernen, der har hovedsæde i Vejen, havde i 2018 en omsætning på over 11 mia. kroner og beskæftiger i dag omkring 3.000 medarbejdere.