Solar overtager KC Light og styrker sin belysningsforretning

Nyhed 5. december, 2018

Solar overtager belysningsvirksomheden KC Light i Karlslunde med virkning fra den 20. december 2018. Dermed styrker Solar sin belysningsforretning og konceptet Solar Light.

-  Overtagelsen af KC Light giver os en perfekt mulighed for at udvikle Solars belysningsforretning, og vi opnår klare synergier. Vi overtager en sund og god forretning fra en af Danmarks bedste belysningssælgere, som vi har stor respekt for og glæder os til at arbejde sammen med, understreger Senior Vice President Carsten Antonisen, Solar Danmark.

Den hidtidige indehaver og direktør, Klaus Christiansen, træder således ind i et job som salgschef i Solar. I over 20 år har han udelukkende beskæftiget sig med belysning, og han glæder sig til at kunne fokusere på kunderne. 

- Det er da vemodigt at sælge sin egen forretning, men når man er selvstændig, er man jo typisk involveret i alt, hvad der sker i virksomheden. Så nu ser jeg frem til at fokusere på det, jeg er god til og virkelig brænder for, fortæller Klaus Christiansen.

Han er oprindelig udlært hos Solar, hvor han også arbejdede en årrække. Så det er en ring, der sluttes, når han nu vender tilbage til udgangspunktet.

- Jeg kender jo Solar både fra branchen og fra min tidligere ansættelse. Så det bliver spændende at arbejde sammen igen, siger direktør Klaus Christiansen.

Belysning til byggeriet
KC Light er totaludbyder inden for professionelle belysningsanlæg og leverer blandt andet belysning til hoteller og kommunale bygninger.

- Vi er vant til at rådgive både entreprenører og installatører om valg af gode belysningsløsninger og være med som belysningsrådgiver på store projekter. Jeg har et stort netværk og mange personlige relationer, så jeg forventer at fortsætte samarbejdet med gode, loyale kunder, pointerer direktør Klaus Christiansen.

For flere kommentarer træffes:  
Carsten Antonisen, Senior Vice President, Solar Danmark - tlf. 76 52 71 20

Klaus Christiansen, Direktør, KC Light – tlf. 61 61 05 55


KC Light er en belysningsvirksomhed, der er totaludbyder inden for professionelle belysningsanlæg. Mere information kan findes på www.kclight.dk

Solar Danmark, der er en del af Solar-koncernen, har en stærk position inden for belysning centreret omkring konceptet Solar Light. Mere information kan findes på www.solarlight.dk

Solar-koncernen er en børsnoteret europæisk sourcing- og servicevirksomhed primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Kerneforretningen centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af kundernes forretning. 

Koncernen, der har hovedsæde i Vejen, havde i 2017 en omsætning på over 11 mia. kroner og beskæftiger i dag omkring 3.000 medarbejdere.