Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Solar og Melbye i nyt samarbejde

Pressemeddelelse 10. oktober, 2017

Solar overtager salget fra Melbye Skandinavia AS i Danmark. Det giver nye muligheder for kunderne.

Solar har indgået et samarbejde med Melbye, som betyder, at Solar Danmark A/S står for salg og markedsføring af produkterne fra Melbye Skandinavia AS. Melbyes medarbejdere i Danmark ansættes af Solar. Solar kommer dermed til at repræsentere Melbye på det danske marked både med kendte ansigter fra Melby samt Solars team af medarbejdere inden for infrastruktursegmentet. Samarbejdet giver nogle klare fordele, forklarer Vice President hos Solar, Peter Pedersen.

- Kunderne får mulighed får at kombinere Melbyes spændende produktportefølje sammen med vores stærke logistik, kundesamarbejde og support. Så sammen står vi meget stærkere frem for hver for sig, siger han.

Den betragtning er koncernchefen hos Melbye enig i og tilføjer:

- Med dette samarbejde ønsker vi at vise det bedste fra begge virksomheder – Melbyes store ekspertise inden for produkter og kundesamarbejde samt Solars fantastiske logistik og kundeservice i Danmark. Vi tror på, at vores fælles kræfter kan give kunderne sikkerhed i alle aspekter og en positiv kundeoplevelse, siger Christian Aasheim.

Sales Manager Michael Støvring, som tidligere var hos Melbye, er nu flyttet med til Solar. Kunderne kan derfor stadig få vejledning og hjælp hos Michael og takket være hans store produkt- og kundekendskab sikrer Michael, sammen med det øvrige team i Solar, en glidende overgang og udvikling, forklarer Peter Pedersen.
 
Det nye samarbejde betyder også, at Solar udvider sortimentet til både energi, infrastruktur og til elektrificeringen af jernbanenettet ganske betydeligt. Samarbejdet fokuserer derfor på et nyt tilbud til kunderne i infrastruktur og spiller en vigtig rolle i forbindelse med elektrificering af jernbanenettet i Danmark.
- I Solar mener vi, at elektrificering er et af de væsentligste elementer i forhold til at drive den grønne omstilling i Danmark, så det vil vi naturligvis gøre alt for at understøtte, pointerer Peter Pedersen.

- Vi køber ind på vegne af vores kunder og hjælper dem med alt det, der også følger med, eksempelvis gode logistikløsninger og services, som gør livet lettere for vores kunder. Det er en del af at være en sourcing- og servicevirksomhed, siger Peter Pedersen, der glæder sig til at tage imod de nye kunder.

Fakta: Hvem er Melbye?
Melbye Skandinavia AS, med hovedkontor i Skedsmokorset i Norge, er en af Skandinaviens førende aktører inden for infrastruktur og leverer hertil innovative produkter og smartere systemløsninger.

Koncernen har aktiviteter i Norge, Sverige, Danmark og Taiwan.