Flere nyheder fra Solar

Solar Mobile - din værktøjskasse lige ved hånden

22. april, 2020

Med stregkodescanneren, søgefunktionen og adgangen til favoritter er det hurtigt og nemt at bestille. Appen synkroniserer med Solar Webshop, så du kan påbegynde en bestilling i appen og færdiggøre den på computeren på kontoret - eller omvendt!

Solar Mobile har mange fordele
Solar Mobile er et effektivt digitalt værktøj, som altid er lige ved hånden.Er du træt af at gå ét sted hen for at bestille, et andet for at få support og et tredje for projektledelse? Hvorfor så ikke bare samle det hele?

Bestil produkter, få tekniske specifikationer og adgang til vores support på arbejdspladsen med din smartphone eller tablet – det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er et login til vores webshop. Har du ikke allerede et login er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik på et af ikonerne, hent appen og kom godt i gang!

IOS download app Android download app 

Nomineret til tre Danish Digital Awards
Vi er meget stolte af at vores Solar Mobile app er nomineret til Danish Digital Awards i ikke mindre end tre kategorier!

E-business Manager Jann Damgaard Hansen siger om nomineringen:
Appen er et resultat af et stærkt samarbejde mellem Shape og mine kollegaer på tværs af Solars lande. Og vi synes selv, vi har skabt et rigtigt godt digitalt værktøj, der er med til at gøre vores kunders hverdag lettere og mere effektiv. Så det er jo bare ekstra fedt med den anerkendelse, som nomineringerne er.

Sidste år vandt Solar sølv i kategorien Commerce ved Danish Digital Awards.

Her under COVID-19 pandemien og de ekstraordinære omstændigheder, den har medført, er det mere relevant end nogensinde at være digital. Solars stærke position inden for den digitale transformation af vores branche kombineret med pålidelig logistik gør en forskel. I dag er mere end 60% af alle ordrer på tværs af Solars hovedmarkeder digitale. 

Hent Solar Mobile i App Store eller på Google Play eller læs mere på www.solar.dk/app.