Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Solar leverer højkvalitets batterier med lang levetid

Nyhed 3. marts, 2022

Solar har samlet et bredt sortiment af batterier i Electrica, der garanterer batterier i høj kvalitet, med lang levetid og til konkurrencedygtig pris. Solar samarbejder med batterileverandøren ACTEC, som er ekspert på området.

Der er stor forskel på batterier. Batterier der ligner hinanden udenpå, kan være meget forskellige i både kvalitet og ydelse. Solar har derfor samlet et bredt sortiment af batterikomponenter i høj og ensartet kvalitet i et Solar Plus Brand - Electrica.

Her garanterer vi batteriløsninger med lang levetid, ensartet og høj kvalitet samt teknisk support til vores mange kunder. Solar leverer batteriløsninger til forskellige typer af anlæg som tyverianlæg, brandanlæg og adgangskontrol til bl.a. installationsvirksomheder, boligforeninger og handelsvirksomheder.

Leverandør med ekspertise og erfaring
Solar har samarbejdet med batterivirksomheden ACTEC siden 2015, der er specialister i udvikling, produktion og test af batterier og ladesystemer. ACTEC har været i branchen i mere end 30 år, beskæftiger godt 25 medarbejder og har in-house produktion med design og test, men samarbejder også med batteriproducenter over det meste af verden.

”Vi har et godt samarbejde med ACTEC, der er en pålidelig leverandør med indgående viden og stærke kompetencer på området, og via vores tætte samarbejde, får vores tekniker-team hos Solar adgang til meget viden på området. De er dygtige batterinørder, og det kommer både vores kunder og vores egne teknikere til gavn”, forklarer Jesper Storm, Category Manager – Communication & Security, Solar Danmark A/S.

Høj kvalitet, lang levetid og leveringssikkerhed
Det er normalt blybatterier, der anvendes til brandalarmer og sikring, og her er det afgørende, at batterierne holder en ensartet høj koncentration af bly, at de har en lang levetid og er af høj kvalitet. Det er vigtige faktorer, som kan variere meget afhængig af hvilke producenter, man samarbejder med.

”Hos ACTEC har vi mange års erfaring i samarbejde med internationale batteriproducenter. I forbindelse med vores samarbejde med Solar har vi etableret samarbejde med en stor international batteriproducent, der opfylder de høje krav til ensartet kvalitet, batterilevetid, konkurrencedygtig pris og leveringssikkerhed, som Solar efterspørger”, fortæller Thomas Andersen, Key Account Manager hos ACTEC A/S.

Batteriernes levetid har stor betydning for økonomien. Ifølge Thomas Andersen er levetiden på standardbatterier fra batteriproducenten ca. 5 år, og batterier med lang levetid er 10 år. Ved at benytte batterier med lang levetid undgår kunden unødige udgifter til servicebesøg og udskiftning af batterier, og det holder udgifterne nede på driftsbudgettet. Så det er ikke uden betydning, om batterilevetiden er fem eller ti år.

Høj blykoncentration og grundig kvalitetskontrol
Ensartet høj koncentration af bly garanterer længere levetid.

”Hos ACTEC bruger vi blandt andet et klimaskab i vores test. Her belaster vi batterierne ved forskellige temperaturer, for at kunne vurdere hvordan batterierne reagerer.  Ved at teste de forskellige kemier og kapslinger under realistiske forhold, undgår vi, at der opstår ubehagelige overraskelser, når batterierne installeres i de forskellige applikationer ude hos kunderne”, uddyber Thomas Andersen.

Den grundige kvalitetskontrol sikrer, at Solars kunder får batterier i høj og ensartet kvalitet hver gang. Det er en garanti for, at kunderne ikke alene får den bedste batteriløsning – men i længden også den billigste løsning.

90% genanvendelighed gavner den grønne omstilling
Da mængden af batterier vil være markant stigende i fremtiden, har det stor betydning, at blybatterier har en genanvendelighed på helt op til 90%. Det er godt for den grønne omstilling. I Danmark, hvor vi er langt fremme inden for sortering og genanvendelse af materialer, indsamles de brugte batterier og smeltes om i en proces, hvor metaller og bly separeres, og herefter forberedes bly til genanvendelse.

”Hos Solar har vi arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling i en række år. Vores samarbejde med ACTEC understøtter netop Solars målsætning om at levere genanvendelige produkter, der understøtter vores ambition om at være ”Green together” til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og det omkringliggende samfund”, tilføjer Jesper Storm fra Solar Danmark.

thumbnail_Familiebillede Electrica 2.jpg