Solar i nyt industrisamarbejde med førende kabelproducent

Nyhed 21. august, 2018

Et nyt samarbejde mellem Solar A/S og Lapp Group i Skandinavien skal gøre det lettere for industrikunderne at få det rigtige sortiment inden for kabel- og elkomponenter. Med en blanding af kvalitetsprodukter og logistikservices kan industrikunderne hjælpes endnu bedre mod en effektiv hverdag.  

Industrielle kabelprodukter og elkomponenter af højeste kvalitet. Dybdegående kendskab til produkter, industrien og kunder. Og et logistik-setup, der tilpasses efter behov, ønsker og branche. Det er kernen i det nye samarbejde mellem sourcing- og servicevirksomheden Solar og producent Lapp Group, der producerer de velkendte Lapp-produkter som eksempelvis Ölflex, Unitronic, Skintop og Fleximark Hitonic.

- Kunderne får mulighed for at kombinere Lapps kvalitetsprodukter og brede sortiment sammen med Solars viden, services og logistik. Så sammen står vi meget stærkere frem for hver for sig, siger Peter Pedersen, SVP, Commercial Market, Solar.

Samarbejdet betyder, at de to virksomheders kunder nu kan samle deres køb hos færre leverandører, hvilket passer perfekt ind i Solars TCO-tankegang, påpeger han. Og det er de enige i hos Lapp.

- Vores eksisterende kunder vil kunne handle Lapp-produkter sammen med andre materialer, som Solar tilbyder, og dermed reducere kunden sine samlede omkostninger, siger Krister Karlsson, administrerende direktør hos Lapp i Danmark og Sverige. 

Særligt til fødevareindustrien er der store muligheder i det nye samarbejde, mener Ole Sørensen, SVP Industry Sales, Solar.

- Solar har specialiseret sig i fødevareindustrien og har mange års erfaring netop her. Det vil sige, at vi forstår kompleksiteten i branchen og har derfor også udviklet et logistisk set-up, så alt det uden om produktet kører helt optimalt. Og med Lapp som samarbejdspartner, som har det fulde sortiment, så bliver det en stor fordel for vores kunder.

Derudover er begge virksomheder bredt repræsenteret i Skandinavien, hvilket gør tilgængeligheden endnu lettere. 

- Og så giver det kunderne nogle muligheder i forhold til at lave gode, skandinavisk-baserede aftaler, påpeger Ole Sørensen.  

Salgschef hos Lapp Danmark, Jens Kristensen og Solars salgsingeniør Henrik Jeppesen glæder sig til at drive det nye samarbejde og give kunderne nye muligheder på tværs af landene. 

Det nye samarbejde træder i kraft i midten af juni 2018, hvorefter kunderne kan få samlet produkter og services ét sted.

Kontaktpersoner:
Jens Kristensen, salgschef Lapp Danmark. Mobil: 43950004

Henrik Jeppesen, salgsingeniør – kabler, Solar A/S. Mobil: 29698016