Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Tilbage til nyhedslisten

Solar Beklædning: En nemmere hverdag

Case 11. maj, 2022    ยท    Solar Danmark A/S

Når beklædningsspecialist Line Surland Nedergaard kører ud med beklædningsbussen er det ikke kun arbejdstøj i høj kvalitet, der venter for kunden. For Nedergaard Murermester & Entreprenør, som beskæftiger sig med alt inden for murværk, kloak, jord- og betonarbejde, betød det både mindre bøvl, færre udgifter og et mere ensartet udtryk af deres arbejdstøj.

Murerfirmaet plejede at bestille arbejdstøj til deres 14 medarbejdere ved den lokale tømmerhandel. Men efter Line fra Solar Beklædning kom ind i billedet har de nu sammen fastlagt et sortiment og en bestillingsprocedure, som gør det nemt at bestille deres favoritsortiment i alle medarbejdernes størrelser.

Slut med besværet
Tidligere var bestilling af arbejdstøj langsommeligt, besværligt og uoverskueligt. Det foregik ofte ved at mester bestilte for medarbejderne. Men arbejdet med at finde de rette størrelser til hver medarbejder var en tidsrøver, som ofte resulterede i fejlbestillinger og indkøb af alt for meget tøj for at kunne dække alle størrelser ind.

Andre gange kørte medarbejderne selv ned i den lokale tømmerhandel efter enkelte ting. Denne tilgang kan hurtigt blive omkostningsfyldt, hvis flere medarbejdere gør dette jævnligt, og dermed bruger tid på det, hvor de ellers kunne tjene en timeløn ind. Det bliver hurtigt et par dyre arbejdsbukser!

Et ensartet udtryk støtter op om virksomhedens værdier

Nedergaard beklædning side.jpg

Udover at slippe for besværet og omkostningerne ved individuelle indkøb og for store mængder ønskede murerfirmaet også at få et mere ensartet udtryk i forhold til farver og modeller af arbejdstøjet, så det matcher deres kendetegn, som også ses på deres blå firmabiler med hvid skrift. Dermed signalerer firmaets arbejdstøj nu deres værdisæt, som er kvalitet, detaljer og perfektion.

Læs mere om beklædningsbussen her 

+45 29645282

Line Surland NedergaardBeklædningskonsulent