Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Tilbage til nyhedslisten

Solar åbner nyt kundecenter på Amager

Pressemeddelelse 24. november, 2021

Solar åbner et nyt kundecenter på Amager i november 2021. Dermed får installatører og montører hurtigere levering, mulighed for at booke en arbejdsplads samt adgang til 11.000 el- og vvs-artikler.

I uge 48 åbner Solar et nyt Kundecenter på Oliefabriksvej 49 på Amager. Sammen med placeringen af kundecenteret på Vingelodden i indre København, er der nu endnu bedre mulighed for hurtig levering til hele København og områderne omkring - både i hverdage og på lørdage.

- Vi oplever øget interesse for effektiv og bæredygtig levering med Fastbox, og med den nye lokation kan vi langt bedre imødekomme efterspørgslen og udvikle konceptet, siger regionsdirektør hos Solar, Søren Sørensen.

På hylderne i Solar Kundecenter Amager kan kunderne finde 11.000 produkter inden for el, vvs, industri og værktøj. Kundecenteret vil med selvbetjening give kunderne lejlighed til at gå på opdagelse i det bredde sortiment med vejledning og sparring fra faguddannet personale. Samtidig vil kundecenteret også i fremtiden være stedet, hvor kompetenceløft og læring kommer i spil – blandt andet via netværksmøder og seminar fra Solar Skolen.

I Kundecenteret på Amager vil kunderne få sparring til udvikling og optimering af deres forretning, blandt andet med fokus på Solar Udlejning, Solar Plus, Solar Skolen, Værktøj og Befæstelse samt fokus på løsninger inden for klima og energi.

Ud over kortere leveringstid, så byder centeret også på nye muligheder for kunderne i området.

- Vi ved, at rigtig mange installatører i København bruger firmabilen som arbejdsplads. Derfor giver vi dem mulighed for at booke et skrivebord eller benytte vores mødefaciliteter blandt vores fagkompetente personale. Med fokus på at gøre hverdagen nemmere stilles digitale hjælpemidler som net-opkobling, printer, og mulighed for afholdelse af videomøder til rådighed samtidig med sparring og rådgivning hos vores medarbejdere, forklarer Søren Sørensen, og pointerer, at lokationen er perfekt i forhold til de store indfaldsveje og gode parkeringsmuligheder.

En lokation på Amager gør det muligt at rette et særligt fokus på miljøet. Nye tiltag kommer til at betyde ændrede transportmuligheder, så derfor er Solar Kundecenter Amager et væsentligt parameter i Solars grønne vision, hvor blandt andet levering, transport og emballage vil have fokus på bæredygtighed.

- I Solar har vi sat os nogle grønne mål, og med bæredygtige tiltag i Solar Kundecenter Amager som eksempelvis ladestandere, miljørigtige affaldsmuligheder osv., tager vi ansvar og viser, hvordan vi alle med små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel for miljøet, afslutter Søren Sørensen.

Alle er velkomne til at komme forbi i uge 48, hvor der holdes åbningsfest tirsdag, onsdag og torsdag med forskellige aktiviteter, nyheder og tilbud.

Kontakt

Søren Sørensen
Regionsdirektør, 40641229

Louise Bendix
Presseansvarlig, 28444085