Roxtec og Solar indgår nyt samarbejde

NYHED 5. juli, 2019

For yderligere information: Bjarne Tarp, Salgschef – Offshore, Marine & Vind, bt@solar.dk eller + 45 40641238

Roxtec Denmark Aps og Solar Danmark A/S har netop indledt et samarbejde om salg og distribution af tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Det betyder, at alle Solars kunder fra i dag har adgang til Roxtecs unikke produkter med dag-til-dag-levering. Det er en nyhed, der kommer særligt virksomheder i offshore- og marineindustrien til gode. 

”Offshoreindustrien stiller helt særlige krav til sikkerhed, og det er i bund og grund det Roxtecs produkter opfylder,” lyder det fra Bjarne Tarp, som er Solars salgschef for offshore, marine og vind.

Øger sikkerheden
Roxtecs modulære tætningssystemer øger sikkerheden i produktionsanlæg, bygninger og på skibe verden over. Et felt, der kræver dyb teknisk forståelse og support og derfor er samarbejdet med Solar et drømmescenarie.

”Afgørende for vores fælles interesse er at imødekomme behovet for hurtig levering fra dag til dag. Vores fælles styrke er at supportere vores kunder, så snart behovet opstår. Roxtec og Solar har tilsammen mangeårig knowhow, der rækker fra design og udvikling til support og levering. Sammen står vi stærkt med at yde den bedste service til vores kunder,” udtaler Lasse Kohrtz, Segment Manager, Infrastructure & Industry hos Roxtec Denmark ApS.

FAKTA

Roxtec er verdensførende inden for modulære tætningssystemer, blev grundlagt i Karlskrona, Sverige i 1990 af Mikael Blomqvist, opfinder af Multidiameter™ tætningssystemet. Roxtec har mere end 285 registrerede produktcertificater samt mere end 430 registrerede test og godkendelser og har lokalt tilstedeværelse på mere end 80 markeder.

Solar Group er en ledende, digital sourcing og servicevirksomhed med en årlig omsætning på 11 mia. kr. 60 procent af virksomhedens indtjening genereres gennem digitale kanaler, som gør Solar til en af de største digitale virksomheder i Skandinavien. Solars kerneforretning centrerer sig omkring sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af kunders forretninger. Solar Group har hovedkvarter i Danmark, beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere og er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.