Prisregulering af Solar Fastbox

Nyhed 17. januar, 2020

Efter 6 år med stigende transportudgifter er vi nødsaget til at justere prisen på Solar Fastbox med 20 kroner. Til gengæld fortsætter vi med at udvikle konceptet, så det passer til tidens krav om grønne løsninger og tager højde for trængsel i trafikken.

Det er nu mere end 6 år siden, at Solar med sit Fastbox-koncept ændrede måden, som mange håndværkere i installationsbranchen arbejder på. I stedet for at håndværkeren selv springer i bilen og kører til grossisten, gør Fastbox det muligt for elektrikeren, vvs’eren eller teknikeren at udnytte arbejdstiden på den mest effektive måde. Nemlig ude hos kunderne. Det gavner virksomhedens bundlinje og er samtidig også med til at fjerne noget af presset i en meget travl hverdag.

Fastbox-konceptet har haft en kraftig vækst, og vi ser stadig en støt stigning i antallet af Fastbox-leverancer. Vi leverer nu over 100.000 årligt på tværs af vores hovedmarkeder i Danmark, Holland, Sverige og Norge. Og vi fortsætter med at udvikle konceptet. Et udpluk af de seneste tiltag er: 

  • Åbningen af kundecentret på Vingelodden i København NV, hvilket forbedrer leveringspræcisionen i både København City og Nordsjælland. 
  • Levering med cykelbude, hvor det praktisk er muligt - af hensyn til miljøet
  • Eliminering af plastposer og reduktion og genbrug af papemballage - af hensyn til miljøet

Siden introduktionen af Fastbox-konceptet har vi fastholdt prisen på kr. 99,- for en Fastbox-leverance (zone 1). Vi må konstatere, at prisudviklingen på transportydelser har været stigende i de 6 år, konceptet har været på markedet. Vi er derfor nødsaget til at justere priserne på Fastbox med virkning fra 1. februar 2020, så vi fortsat kan opretholde den meget høje leveringspræcision samt udvikle konceptet yderligere.

Din virksomhed vil stadigvæk kunne spare op til 500 kr., hver gang I bruger en Fastbox i forhold til, at du/montøren selv kører efter materialerne til opgaven – også selvom vi hæver priserne med 20 kroner. Lav eventuelt din egen beregning med vores Fastbox-beregner

Læs mere om Solar Fastbox og se de opdaterede priser på vores Fastbox-zonekort her.