Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Se flere nyheder

Prisændring på Solar Fastbox

Nyhed 31. oktober, 2022    ยท    Solar Danmark

Den generelle inflation i samfundet kombineret med den udbredte chaufførmangel i branchen driver transportørernes omkostningerne op. Da der derfor er kommet prisstigninger fra vores transportleverandører på Solar Fastbox, bliver vi nødt til at hæve prisen på vores 1-times leveringsservice Solar Fastbox.

Vi hæver derfor prisen på Solar Fastbox i Zone 1 med 20 kr. pr. 1. november 2022 - det gælder både alm. Fastbox og Fastbox Maxi.

Det betyder, at prisen på en Solar Fastbox i zone 1 stiger fra 119 kr. til 139 kr., og prisen på en Fastbox Maxi stiger fra 219 kr. til 239 kr.

Vi håber på forståelse fra vores loyale kunder for vores leverandørers situation. Det er i øvrigt stadig stort set altid en bedre forretning at få bragt varer og materialer til opgavestedet fremfor selv at hente og bringe.

Lav eventuelt din egen beregning med vores Fastbox-beregner

Samtidig sikrer vores effektive distributionssetup på Solar Fastbox, at det i længden er en mere bæredygtig måde at få bragt varer på, end selv at hente. Aktuelt foretages mere end 30% af alle vores Fastbox-leveringer med cykel eller elbil.

Læs mere om Solar Fastbox og se de opdaterede priser på vores Fastbox-zonekort her.