Øget interesse for ventilation får Solar til at indgå samarbejde med AIR2TRUST

Pressemeddelelse 15. september, 2020

Ventilationsmarkedet udvikler sig positivt i takt med øget fokus på indeklima og optimering af energiforbruget til drift af bygninger. Solar oplever stigende efterspørgsel på løsningsvalg og valg af de rette produkter. For at imødekomme efterspørgslen har Solar indgået samarbejde med AIR2TRUST.

Bygningsreglementet regulerer kravene til energiforbrug ved drift af bygninger. For at efterleve de krav arbejder Solar Klima & Energi i høj grad med optimering af løsningsvalg, herunder specielt regulering og behovsstyring.

Der er over de senere år kommet markante stramninger i forhold til brandsikring af ventilationsanlæg. Det kræver indgående kendskab til, hvilke løsninger og produkter der skal anvendes i den enkelte situation. Det arbejder Solar Klima & Energi tæt sammen med kunderne om.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel har Solar indgået samarbejde med AIR2TRUST omkring salg af produkter inden for regulering og brandsikring af ventilationsanlæg. Det vil sige VAV-spjæld til behovsstyret ventilation, brand- og røgspjæld samt brandautomatik.

- AIR2TRUST har et produktsortiment der passer rigtig godt ind i vores strategi omkring løsningsbaseret salg med minimalt energiforbrug, påpeger salgsdirektør Dennis Jeppesen, Solar.

Kendt på det danske ventilationsmarked
AIR2TRUST er kendt på det danske marked som totalleverandør af produkter til ventilationsbranchen og leverer i dag til mange af de større byggeprojekter.

- Entreprenørerne kender produkterne og den kvalitet, AIR2TRUST er kendetegnet ved, pointerer adm. direktør Kent Bøje, AIR2TRUST.

Solar lagerfører et bredt sortiment inden for blandt andet VAV-spjæld og brandspjæld. Det betyder, at de kunder, der i dag handler direkte med AIR2TRUST, vil have mulighed for at få varerne leveret med kort leveringstid.

Foto-Kent-Bøje,-AIR2TRUST-og-Dennis-Jeppesen,-Solar.png

AIR2TRUST har hovedkontor i Tilst ved Aarhus og er totalleverandør af produkter til ventilationsbranchen.

Solar-koncernen er en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed, der leverer løsninger primært inden for el, vvs, ventilation samt klima og energi. Kerneforretningen centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af kundernes forretning.

Solar driver den grønne omstilling og leverer de bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Vi vil gerne være med til at øge produktionen af vedvarende energi i Danmark.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2019 en omsætning på ca.11,7 mia. kroner og beskæftiger i dag omkring 3.000 medarbejdere.

Flere oplysninger kan findes på: www.a2t.dk, www.solar.eu og www.solar.dk

Kontakt

For flere kommentarer træffes:

Kent Bøje
Adm. direktør, AIR2TRUST
Tlf.: 40626904
E-mail: kbj@a2t.dk

Dennis Jeppesen
Sales Director, Climate and Energy, Solar
Tlf.: 29698065
E-mail: dje@solar.dk