Nyt samarbejde om perimetersikring

Nyhed 23. april, 2018

Solar A/S har indgået samarbejde med TAKEX Europe LTD. Det betyder, at Solars kunder nu får adgang til deres fulde program inden for elektronisk perimetersikring. 

Efterspørgslen på fysiske terrorsikringsløsninger som eksempelvis afspærringer og barriere er stigende – særligt i de større byer. Derfor er samarbejdet yderst aktuelt, mener Leon Enemark-Laursen, der er markedsansvarlig hos Solar Sikring. 

Med Perimetersikring kan man detektere uønskede personer og objekter, før de kommer ind på områder eller bygninger, hvor de ikke ønskes. Ved hjælp af detektorer med aktive infrarøde stråler (AIR beams), kan der gives besked – eksempelvis før en lastbil rammer et befærdet område. 

Ifølge Leon Enemark-Laursen er sammenarbejdet helt oplagt, da Solar Sikring både har kunderne og et setup til perimetersikringsopgaver. 

- Vi ser et stort marked her, og specielt muligheden for integration til bl.a. TV-overvågning er en yderst interessant løsning, siger han. 

TAKEX er glade for at få Solar som partner i Danmark – blandt andet på grund af deres service og support, siger Export Sales Manager, John Angell.