Tilbage til nyhedslisten

Ny udlejningswebshop gør håndværkeren mere effektiv

Pressemeddelelse 4. november, 2020

Solar og NetHire sætter nu for alvor strøm til det digitale samarbejde med introduktionen af en ny udlejningswebshop på www.solar-udlejning.dk. I nogle tilfælde er der bedre økonomi i at leje og takket være en hurtig, landsdækkende transportlevering, slipper håndværkeren for at køre efter udstyr og kan i stedet bruge arbejdstiden ude hos kunden.

Bygge- og anlægsbranchen får nu et supplement til de håndværkere og mindre virksomheder, som har behov for både køb og leje af udstyr. Dermed kan Solar-kunder selv vælge, hvilken løsning der passer bedst til den specifikke arbejdsopgave. Solar Udlejning powered by NetHire er således resultatet af et sofistikeret digitaliseret samarbejde mellem Solar og IT-virksomheden NetHire, der står for softwaren og driften af den nye udlejningswebshop.

- I Solar arbejder vi hele tiden på at optimere og forbedre vores palette af services til kunderne for på den måde at give den bedste kundeoplevelse. Derfor har vi brugt mange ressourcer på at få en udlejningsshop skudt i gang. Vi så, at der var et hul i markedet overfor de håndværkere, som ikke har behov for at købe materiel eller udstyr, fordi nogle opgavers varighed eller grad af specialisering gør, at der kan være bedre økonomi i at leje fremfor at købe, forklarer Commercial Services Director Jacob Horn.

Solar og NetHire har gennem en årrække været samarbejdspartnere omkring materielstyring, da NetHire selv har rødder i udlejningsbranchen samt er søsterselskab til Garant Udlejning. Derfor har det været naturligt at indgå i et samarbejde, hvor NetHire har leveret det IT-tekniske fundament.

-  For kunden giver det helt nye muligheder, at vi nu kan tilbyde en platform med et bredt sortiment af udstyr og materiel til udlejning. Ved at leje og få det leveret til døren sparer kunden ikke alene tid ved ikke selv at køre efter det, men det er også med til at styrke produktiviteten, fordi der kan laves andre opgaver i mellemtiden, lyder det fra CEO i NetHire A/S Steffen Meyer.

Nem og effektiv udlejning via digitalisering
Solar Udlejning powered by Nethire udmærker sig desuden ved, helt eller delvist, at kunne styre Solars kunders materiel og udstyr med alt, hvad det indebærer. Service, håndtering og transportbooking bliver håndteret af Solar Udlejning powered by Nethire, og det er med til at frigive ressourcer hos håndværkeren, så denne kan prioritere tiden hos sine kunder.

- Solar Udlejning Powered by NetHire leverer en komplet løsning med transport, leje- og forsikringsbetingelser og ikke mindst allokeringen af lejeudgifter på kundernes forskellige konti hos Solar. Det er unikt i udlejningsbranchen og gør samtidig vores produkt utrolig fleksibelt, forklarer Steffen Meyer.

Hos Solar er det for alvor blevet et forretningsmæssigt parameter at tænke ressourceudnyttelse ind i forretningen.

- Vi er over de seneste år blevet mere og mere opmærksomme på styrkerne ved cirkulær økonomi. Ambitionen fremadrettet er at skabe løsninger, der gør vores kunders dagligdag mere effektiv, samtidig med at det bidrager positivt til vores CSR-arbejde, og vi har i NetHire fundet en samarbejdspartner og ikke mindst et udlejningsprodukt, som opfylder de ambitioner, fortæller Jacob Horn afslutningsvis.

www.solar-udlejning.dk

Log på med din Solar webshopadgang, så er du klar til at leje specialværktøj til dit næste projekt.

Kontakt Solar

Jacob Nordquist Horn
Commercial Services Director
Mobil: 4064 1220

Send en mail

Kontakt NetHire

NetHire A/S
Steffen Meyer
CEO & Partner
Tlf.: 2461 0397

Send en mail