Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Michael Lind Schmidt er ny direktør i Højager Belysning

Pressemeddelelse 31. maj, 2022    ยท    Solar Danmark A/S

Michael Lind Schmidt tiltræder den 1. juni som direktør i Højager Belysning A/S. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for Elinstallation hos Lemvigh Müller, hvor han har været de sidste otte år. Før det var han direktør for Thorn Lighting i syv år og har tidligere arbejdet som salgschef og ekstern sælger i belysnings- og el-branchen.

"Michael har den forretningsforståelse, de kompetencer og den erfaring, der skal til for at drive og videreudvikle Højager Belysning. Derudover har Michael en god personlighed og er troværdig, hvilket matcher både Højager Belysning og Solar godt", fortæller Britt Andersen, VP Group HR hos Solar.

Carsten Antonisen fra Solar, der har fungeret som direktør i Højager Belysning siden Solar overtog selskabet i marts, supplerer: "Vi er glade for, at have Michael ombord. Han har en solid baggrund i belysnings- og grossistbranchen. Derudover passer hans menneskelige egenskaber og værdier godt til Højager Belysnings DNA, og han kan dermed også sikre kontinuitet i forbindelse med skiftet på ledelsesgangen.” 

Ser et stort potentiale
"Jeg har tidligere arbejdet inden for belysningsområdet, men vender nu tilbage som den, der sidder for bordenden og er med til at tage beslutningerne. Jeg vil gerne gøre en forskel. Og med mine erfaringer fra både grossist- og producentleddet forventer jeg at kunne kombinere det bedste fra begge verdener. Jeg vil gå ydmygt til opgaven og glæder mig først og fremmest sindssygt meget til at lære teamet i Højager Belysning at kende. Det er et mindre, men veldrevet firma og det bliver utroligt spændende at se, hvad samarbejdet mellem Højager Belysning og Solar kan bringe med sig. Jeg ser et stort potentiale i Højager Belysning - ikke mindst i deres fokus på leverancer til det offentlige. Jeg ser frem til at finde potentialerne og arbejde målrettet med dem," siger Michael Lind Schmidt.

 

Om Højager Belysning
Højager Belysning A/S er landsdækkende leverandør af belysning til B2B- og B2G-markedet. Det primære sortiment består af lyskilder, belysning og el-materiel.

Højager Belysning A/S er en betydende leverandør af belysning til det professionelle marked i Danmark og har været på markedet i over 40 år. Virksomheden har 31 medarbejdere.

Højager Belysning A/S har gennem årene markedsført agenturerne for AURA, Waldmann, Derungs og Radium og forhandler Varta, Sylvania, Osram, Philips, Panasonic, Luxo, GE, LK, Megaman m.fl.

Se mere på https://www.hojagerbelysning.dk/

Michael-Lind-Schmidt-web.jpg

Kontakt

Carsten Antonisen - Solar
Tlf. 40 64 12 67

Michael Lind Schmidt - Højager Belysning
Tlf. 20 60 80 40