Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Tilbage til nyhedslisten

Spirii: Lej din ladestander ud

Pressemeddelelse 2. december, 2020    ยท    Klima & Energi


Solar og Spirii har indgået et nyt samarbejde omkring en betalingsløsning til ladestandere. På den måde kan du tilbyde dine medarbejdere, beboer eller kunder grøn strøm uden selv at skulle betale hele regningen.


Det skal være enkelt og smart at tilbyde dine medarbejdere, kunder og gæster opladning på dine ladestandere, uden at du skal forære strømmen væk. Solar tilbyder sammen med Spirii en bruger- og betalingsløsning til din ladestander fra Solar. Så skal du ikke bekymre dig om administration af opladning og betaling.

I takt med regeringens ønske om flere elbiler på de danske veje frem mod 2030, opstår der et naturligt behov for flere ladestandere - både i det private og i det offentlige rum. Hos Solar vil vi gerne bidrage med nye løsninger, som kan hjælpe samfundet i en grønnere retning. Men det skal også være fornuftigt på økonomisk vis.

- Vi ser mange virksomheder og boligforeninger, der gerne vil tilbyde deres medarbejdere, beboere og besøgende muligheden for at kunne oplade bilen, når de er på deres lokationer, siger salgsdirektør hos Solar Dennis Jeppesen.

- Men der skal både betales for strømmen og modtageren skal beskattes af værdien, så derfor giver det god mening at tilbyde en betalingsløsning til ladestanderen. På den måde bliver det lettere at være ejer af en elbil, fordi der kommer flere opladningsmuligheder, men det er også en fordel for vores samfund, fordi der produceres mere grøn energi - og så er det selvfølgelig vigtigt, at det rent økonomisk også giver mening.

Spirii henvender sig sammen med Solar til alle installatører, der ønsker at blive en del af et vækstende marked inden for opladning af elbiler. Sammen med ladestanderen får du et SIM-kort og abonnement, og så er ladestanderen klar til opladning.

- Med denne løsning får virksomhederne mulighed for at tilbyde medarbejdere, beboere, kunder og gæster enkel og let opladning til deres elbiler med differentierede priser målrettet den enkelte brugergruppe. Yderligere giver selvsamme løsning brugerne mulighed for at oplade ikke kun i Danmark, men hele Norden og resten af Europa – brugerne får dermed tryghed og adgang til opladning hvor de færdes siger Torben Fog, COO og grundlægger af Spirii.

 

Kontakt Klima & Energi

Telefon: +45 76 52 78 60
Email: ladestandere@solar.dk