Grøn levering med Solar Fastbox

NYHED 31. maj, 2021

Vidste du, at Solar Fastbox vil kunne reducere jeres CO2-udslip med 20 procent?

Solars Fastbox er en grøn transportmetode set i forhold til, at en montør selv kører hen til en butik for at hente produkterne. Det bæredygtige valg.

Bliver jeres virksomhed ofte mødt af krav fra kunderne om, at I skal forbedre virksomhedens miljøpåvirkning? Solar Fastbox kan være et simpelt og effektivt sted at starte. Blot ved at lade jeres medarbejdere skifte køreturen hen til grossisten ud med en Solar Fastbox kan I aktivt reducere CO2-udledningen fra jeres virksomhed.

greenfastbox_640x315_3.jpg

Beregningerne bag konklusionen

Normalt ville man sige, at den afstand, der køres i forbindelse med en levering, er den samme, uanset om chaufføren er en fragtmand eller en montør. Det er dog ikke tilfældet her.

Eftersom Solar bruger professionelle fragtmænd til leveringen af Fastbox, har de selvfølgelig andre kunder og leveringsjob i løbet af dagen. Det betyder, at fragtmanden næsten aldrig tager hele turen tilbage til Solar efter levering af en Fastbox, før de har den næste kunde. Det er det, der gør hele forskellen.

Derudover arbejder vi løbende på at nedbringe CO2-udledningen fra vores Solar Fastbox-leverancer ved at bede vores fragtmænd om at bruge cykler og elkøretøjer, når afstand og kapacitet gør det muligt.

Derfor sparer du ikke blot tid og penge med Solar Fastbox – det er også en øjeblikkelig plug-and-play-metode til at reducere mængden af CO2. Det er her effektivitet og bæredygtighed går op i en højere enhed.

Der er rent faktisk en ret stor besparelse på kulstofemissioner med Solar Fastbox – I reducerer jeres CO2-udledning med mindst 20 procent pr. levering. I nogle tilfælde meget mere! Vi har beregnet og verificeret tallene sammen med de fragtmænd, der leverer Solar Fastbox for os.

Se mere på http://www.solar.dk/solar-fastbox/

 

Fakta

Gennemsnitlig afstand ved 1 Solar Fastbox-levering* = 17,5 km

Gennemsnitlig afstand for 1 kundeafhentning = 21 km

Reduktion i kulstofemission pr. Solar Fastbox** = 1,14 kg CO2

 

En montør, der normalt kører til grossister to gange om ugen, kan spare 100 kg CO2 om året ved at bestille Solar Fastbox i stedet.

 

*Data fra fragtmænd, der leverer Solar Fastbox i Danmark, for en periode på tre måneder i 2020.

** http://gronberegner.teknologisk.dk/