Gælder til 31. august

Tjek værktøjskampagnens skarpe tilbud

Fyld kurven med tilbud fra Værktøjsavisen.

I kampagnen finder du udvalgte produkter til hus, have og bil, der er særligt gode, at have ved hånden her til sommerperioden.

Et spændende sortiment af el-værktøj til haven fra Makita, Milwaukee til stærke priser. Flere af siderne er også fyldt med kvalitetsbeklædning og sko fra mærkerne Snickers, Id Identity, AirTox og Vismo.

Tjek tilbud her

Kompromisløs kvalitet

Solar Tools er værktøj, befæstelse og forbrugsartikler. Med konceptet får du rådgivning, der kan spare dig både tid og penge. En lagerløsning, der frigiver kapital og effektiv arbejdstid. Kvalitetsprodukter til enhver opgave, håndplukket af vores eksperter.
Læs mere om Solar Tools

Værktøj og befæstelse

Værktøj, befæstelse og forbrugsartikler er dét vi kalder C-artikler. Det er et niche-område og derfor har vi også en specialsalgsenhed, som kan introducere dig til alt, hvad det indebærer.
Læs mere
Arbejdstøj

Alt arbejdstøj samlet ét sted

Indkøb af arbejdstøj med firmalogo er ofte synonymt med højt tidsforbrug hos medarbejderne i virksomheden, en del spildtid og manglende kontrol over udgifter. Hos os kan du samle hele dit indkøb af arbejdstøj ét sted.

Bliv klædt godt på
Værktøj

Solar Udlejning

Lej udstyr og få det leveret inden for en time. Hop ind i appen. Lej værktøj. Få det leveret med det samme. Kom hurtigt videre!

Hent appen