Load management system

Sådan styrer du strøm-belastningen på flere ladestationer

Har du behov for mere end én ladestation, har du sikkert behov for et Load Management System 

Schneider Load Management

Se mere

ABB Load Management

Se mere

Har du mere end én ladestation?

Har du behov for mere end én ladestation, vil du sikkert have behov for et Load Management System (LMS) af dine ladestationer. 

En ladestation kan trække op til 32 A, og hvis man vil have flere ladestationer, fx ved hjemmet eller firmaet, så er det nødvendigt med styring af den belastning, som ladestationerne kan lægge på installationen.

Belastningsstyringen (LMS) sørger for, at ladestationerne aldrig trækker en større strømstyrke, end du har til rådighed i din installation, og at du ikke behøver bruge mange ressourcer på at udbygge din strømforsyning, når du udvider installationen med flere ladestationer. 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til Load Management System?

Udfyld kontaktskemaet, så sørger vi for, at du bliver kontaktet til en uforpligtende snak. 

Du er også velkommen til at ringe til os på 76 52 78 60 eller sende os en e-mail på ladestandere@solar.dk

Udfyld kontaktskema

Dynamisk eller statisk styring?

Der er to måder at lave belastningsstyring på - den statiske og den dynamiske.

Ved statisk belastningsstyring allokeres et vist antal ampere til dine ladestationer, fx 100 A. Styringen sikrer, at din forsyning aldrig belastes med mere end 100 A, uanset hvor mange elbiler der lades op på samme tid.

Med den dynamiske belastningsstyring begrænser ladestationerne opladningen alt efter, hvor meget strøm der er til rådighed i hele installationen. Det vil betyde, at den strøm, der vil være til rådighed i fx beboelsesejendomme til opladning af elbilerne, vil være mindre, når alle er i gang med at lave aftensmad, mens ladestationerne kan aftage en større strømmængde om natten, hvor strømforbruget er lavt.

EVlink Load Management System

Se Schneiders EVlink Smart ladestationer, som kan kombineres med et EV Load Management System, som sikrer belastningsstyring enten som statisk eller dynamisk. 

Gå til webshop

ABB Load Management System

Se ABBs Terra ladestationer, som har indbygget Load Management System samt mulighed for integration af ekstern energimåler for dynamisk belastningsstyring.

Gå til webshop

Vil du vide mere om ladestandere?

Læs mere her