Uopfordrede ansøgninger

Vi er konstant på udkig efter nye, dygtige kollegaer. Send os en ansøgning inden for den afdeling der matcher dig.

Ansøgninger til Solar

Hvis du ønsker at udfordre dig selv inden for salg, IT, teknisk support eller noget helt fjerde, så vil vi gerne høre fra dig.

Ansøg nu

Centrallageret i Vejen

Vores kolleger på centrallageret i Vejen kender lageret som deres egen lomme.
 
Ønsker du at være en del af et af vores teams på centrallageret - eller vil du gerne søge som ferieafløser, så er du meget velkommen til at sende os en ansøgning.
ANSØG NU

Jobagent

Du kan tilmelde dig vores Jobagent – så får du besked når har en ledig stilling, som er relevant for dig. Vi er konstant på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Jobagent
IT-elev?

Går du med en drøm om at uddanne dig til datatekniker eller måske IT-supporter? Vi skal løbende bruge dygtige elever, så du er velkommen til at oprette dig i vores database. Så kan det være, at du bliver vores næste IT-elev.

Opret dig nu
Praktikplads?

Hvis du har spørgsmål omkring dine muligheder for en karriere hos Solar eller ønsker en praktikplads, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning om praktikplads.

Send uopfordret ansøgning
Om Solar

Lær mere om, hvad det vil sige at være en sourcing- og servicevirksomhed og om, hvordan vi skaber værdi for vores kunder inden for el, vvs og ventilation.

Læs mere om Solar