Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Fra varemodtagelse til SAP-specialist

/globalassets/dk/karriere/mod-vores-medarbejdere/mathias-bang-madsen-rund.jpg

Mathias Bang Madsen er startet i Solars SAP team som Solution Specialist Trainee. Han skal oplæres inden for Extended Warehouse Management (EWM), som han kender fra sit arbejde som superuser og som tester i et projekt om implementering af EWM i alle Solars warehouses. Han startede sin karriere hos Solar i varemodtagelsen og vil efter det specielt tilpassede 3 års uddannelsesforløb have SAP certifikater og HD 1. del.

"Mathias er en god kandidat til trainee-programmet," siger Manager, Warehouse Management i Solar, Jesper Kjølby Larsen, som sammen med HR har været med til at ansætte Mathias fra ideen opstod. "Med dette traineeprogram fastholder vi den viden, vi har opbygget i organisationen, bl.a. i projekter og blandt superusers. Der er stort set ingen indkøring, da han kender processerne og systemet. Vi kan præge hans kompetencer, så han bliver udlært i lige det, vi har brug for. Og det er vigtigt, for at vi kan arbejde agilt med IT, hvilket er nødvendigt for at kunne imødekomme krav og behov i fremtiden," slår Jesper fast.

Hør Mathias fortælle om sit trainee-forløb

Q: Hvad er det ved arbejdet med SAP, som du godt kan lide?

A: Det er det at løse et problem, få alt det rundt om til at passe og give mening. Se, at ideen vi fik, og det, vi har bygget, fungerer – og på den måde sikre den bedste drift og få den bedste løsning ud til vores kunder.

 

Q: Hvad forventer du dig af forløbet?

A: At få en masse god erfaring og viden. Og det er fantastisk at få lov til at prøve at gøre nogle ting, selvom man ikke er så gammel eller har den store erfaring.

Q: Hvordan vil du beskrive trainee-forløbet?

A: Skiftet mellem teori og praksis kan jeg godt lide. Det er en stor fordel, at man både har arbejde og studerer uden at være presset af begge dele samtidigt. Jeg har jo arbejdet i Solar med systemet, inden jeg startede som trainee, så jeg kendte folk og processerne, og det var derfor nemt at komme i gang. Der er nok at lære, så det er dejligt, at man bliver inddraget i så meget som muligt.

 

Q: Hvordan er det at arbejde hos Solar?

A: Det er rigtigt godt. Man får det ud af det, som man lægger i det. Hvis man gerne vil, så får man vist tilliden og får lov at prøve ting af. Det er jo en stor virksomhed, som også har selskaber globalt, og det er sjovt at se, hvordan kolleger i andre lande bruger det, man laver. Og så har man fantastiske kolleger!

Nye SAP-trainees

Mona Lisa Midtgaard Nielsen og Stine Plauborg starter som SAP-trainees og skal uddannes i hhv. salgsprocessen SAP O2C og indkøbsprocessen SAP P2P. Uddannelsesforløbet varer 9 måneder og er en kombination af undervisning i SAP og praktisk arbejde i SAP Logistic-teamet i Solar Group IT i Vejen.
Læs mere om deres karriereveje

Ledige stillinger

Er vi det rigtige match for dig? Tjek vores ledige stillinger, hvis du kunne tænke dig et job i Solar, der byder på mange spændende karriereveje. Vi står klar til at byde dig velkommen på holdet.
Søg job i Solar

En investering i fremtiden: Vi uddanner SAP-folk

/globalassets/images/hero-images/two_men_talking_at_computer_6-2880x1920.jpg

Som virksomhed kan det være svært at finde de medarbejdere, man har brug for. Inden for SAP er kampen om arbejdskraft i høj grad i gang. Den typiske SAP-medarbejder er 50-55 år, hvilket i løbet af få år vil medføre problemer med at have nok SAP-medarbejdere på markedet.

Derfor har vi lavet et SAP-traineeprogram. Et generationsskifte er på vej, så det her er blandt andet en sund investering i fremtiden.