Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Job i Solar

Lad os gøre en forskel sammen

Forskellen er ikke hvad vi gør.
Forskellen er hvordan vi gør det
og hvem vi er, mens vi gør det.

Se ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Ingen stillingsopslag? Du kan roligt sende os en ansøgning alligevel. Vi er konstant på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Ansøg i dag

Job agent

Opret en job agent hos os og modtag en e-mail når vi slår stillinger op, som er relevante for dig.

Opret job agent

Hvad laver Solar?

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed. Det betyder at vi køber ind på vegne af vores kunder inden for el, vvs, industri, klima og energi. Du kan læse meget mere om, hvordan vi hjælper vores kunder under "Om os".

Læs mere om Solar
Grøn og digital

Vores strategi hedder Core+

Kernen af Solar er en velfungerende sourcing- og servicevirksomhed. Samtidig har vi taget to meget magtfulde tendenser til os. Det digitale og det grønne. Det er vores +

Læs mere
Bæredygtighed

Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar. Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.

Se vores grønne initiativer
Sociale medier

Følg os på LinkedIn

Hold dig opdateret på, hvad vi har gang i af spændende projekter ved at følge vores LinkedIn-profil. Vi poster nyheder og jobopslag hver uge.

Du finder os her

Hvad kan jeg lave?

På siden her finder du forskellige portrætter. Hør vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Solar, og hvilke typer af jobs, de bestrider.

Vi leder altid efter det næste passionerede medlem af Solar-familien. Måske er det dig vi mangler på holdet lige nu? Tjek vores jobopslag eller send os en uopfordret ansøgning.

Se ledige stillinger
/globalassets/shared/services/pos_marking_y4a9241_1800x1800.jpg

Praktik eller elevplads?

Hvis du har spørgsmål omkring dine muligheder for en karriere i Solar eller ønsker en praktikplads, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning om praktikplads.

/globalassets/dk/karriere/marcus-ziegler-citat-some.png

Praktikforløb i Solar giver stort udbytte

Vi bidrager gerne med at omsætte teori til praksis. Vores industriafdeling har haft fornøjelsen af at have Marcus Ziegler i praktik i otte måneder.

Marcus har haft sine egne opgaver og har deltaget både i kundemøder og salgsmøder. På den måde har han fået et godt indblik i mange opgaver og udfordringer.

Vi har stillet ham nogle spørgsmål omkring hans oplevelse.

Diversitet giver bedre resultater og flere talenter

/globalassets/images/hr-and-employees/robert-and-louise-1200x600.jpg

Teams med begge køn giver en bedre balance og flere talenter. Det har man erfaret i Solars industri-team. Hvis man skal tiltrække flere kvinder til mandsdominerede jobs, kræver det nye måder at tænke på.

”Det handler ikke om at ansætte de bedst kvalificerede – det handler om at ansætte de mest kvalificerede talenter,” siger Robert Nord. Han er leder for OEM (Original Equipment Manufacturer) Industrisalgsafdelingen i Solar. Hans team består af 1/3 kvinder – som endda er topsælgere – i et forretningsområde, der ellers ofte varetages af mænd.

/contentassets/31846de1d48c4a2a9f71b965c3d085bc/susan-normann-juul-kvadrat.jpg

Mennesket i fokus - Susans historie

Som ny medarbejder rendte Susan Normann Juul ind i udfordringer på privatfronten. Hendes leder sagde uden tøven: "Tag ham hjem. Vi finder ud af det hele - intet problem!".

/globalassets/images/hero-images/two_men_talking_at_computer_6-2880x1920.jpg

En investering i fremtiden: Vi uddanner SAP-folk

Som virksomhed kan det være svært at finde de medarbejdere, man har brug for. Inden for SAP er kampen om arbejdskraft i høj grad i gang. Den typiske SAP-medarbejder er 50-55 år. Dette vil i løbet af få år medføre problemer med at finde nok SAP-medarbejdere.

Derfor har vi lavet et SAP-traineeprogram. Et generationsskifte er på vej, så det her er blandt andet en sund investering i fremtiden.

Mød vores medarbejdere

Portræt af CEO Jens Andersen

Vi skal turde gå nye veje

Han blev en del af Solars direktion som 30-årig. I dag står han i spidsen for 3000 medarbejdere fordelt på fem lande. Mød Jens Andersen, der ifølge drømmen skulle være dyrlæge, takker nej til solferier og bruger tid på kunden frem for kontoret.
Mød Jens
Medarbejderportræt

Jeg kan aldrig lave noget halvt

Mød Solars klimaekspert og underviser Jacob Mortensen. Han er uddannet elektriker, men har gennem årerne har han haft mange forskellige roller – fra teknisk supporter til leder.
Mød Jacob
Medarbejderportræt

Vild med ingeniørarbejde

Da teknisk supporter Bente Petersen startede på ingeniørstudiet tilbage i 1977 for at blive elektriker, var hun alt andet end almindelig.
Mød Bente
Medarbejderportræt

Verden skal ikke forblive som den er – heller ikke i Solar

Som ung drømte han om at blive journalist. I dag er han Vice President for salg i Solar. Bliv klogere på Carsten Antonisen, der har en stor forkærlighed for lys.
Mød Carsten
/globalassets/images/hr-and-employees/thiago-amruta_web.jpg

At flytte til Solar: Mød Thiago og Amruta!

Det er en stor beslutning og en livsændrende oplevelse at rykke hele sit liv op med rode og flytte til et andet land. Men de to medarbejdere i Solar IT, Thiago Tageshi Konno og Amruta Duduskar, har gjort netop det. Deres grunde er forskellige - karriereskift, udlængsel og et ønske om at ændre sit liv - men de har begge taget chancen og fundet et job hos Solar i Danmark.

Gør en forskel for dine kollegaer

I Solar arbejder vi altid på at blive bedre til dét vi laver. Det er både en fordel for os og vores kunder. En del af det arbejde går ud på at effektivisere og gøre hverdagen lettere for vores medarbejdere. At skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.

I videoen her kan du møde Orla. Han brænder for at arbejde på branchens bedste løsninger. Orla er stolt over at kunne hjælpe sine kollegaer med en nemmere hverdag.

Vores værdier

Mod betyder at...

du tør tro på dig selv, tør begå fejl, tør udfordre status quo og tør at begive dig på eventyr.

Glød betyder at...

vise passion, dele inspiration og at motivere dig selv og andre omkring dig.

SmartFun betyder at...

vi er innovative sammen, vi er "stronger together", vi fejrer vores succeser og vi har det sjovt.