Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Varmepumper

Markedet vokser. Er du klar?

Glem alt om olie- og gasfyr. Den grønne omstilling har fået et fast greb om Danmark og dine kunder. En tilskudsordning baner vejen for et stort forretningspotentiale inden for salg af varmepumper og andre grønne løsninger. Vi hjælper dig med at udvælge de helt rigtige løsninger, så du kan få en bid af kagen.

Køb varmepumper her

Vind markedet

Udviklingen af ny teknologi går i en rasende fart. Det sætter store krav til danske virksomheder. Forventningerne blandt nutidens forbrugere stiger. De vil udforske, prøve og købe nye tjenester og produkter. Og de vil have dem nu. Med os som partner, får du forudsætningerne, som skal til for at lykkes i den grønne omstilling.

Med vores produkter og løsninger inden for vedvarende energi og energiudnyttelse såsom varmepumper, kan du få del i de grønne forretningsmuligheder. Du kan vinde markedet.

Kontakt os

Bliv godkendt VE-installatør

Som VE-installatør får du adgang til det voksende marked inden for salg af varmepumper.

Tilmeld kursus
/globalassets/dk/landing-pages/klima_energi/industrilosninger-varmepumper-pa-taget/varmepumpe.00_00_49_22.still007_1500x844.jpg

Industriløsninger

Varmepumper installeret på taget giver store besparelser
Vi har installeret 3 kæmpe varmepumper på taget af vores lager, som skal forsyne ca. 60.000 m2 med varme. Anlægget har en tilbagebetalingstid på 2 år og giver os en årlig besparelse på 3,2 mio. DKK.
Læs mere om projektet og se, hvad sådan et anlæg til industrien kan medføre af besparelser.

Luft til luft

Denne varmepumpe er god til sommerhuset eller supplement til el, olie og naturgas i et helårshus. Luft til luft-varmepumpen er den billigste type varmepumpe, som kan installeres i alle husets rum, da den ikke kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. 

Luft til luft-varmepumpen består af en ude- og en indedel. En ventilator uden for huset trækker luft ind i varmepumpen, som omsættes til f.eks. varm luft, der blæses ind i huset.

Find dem i webshoppen

Luft til vand

Luft til vand-varmepumpen er en primær varmekilde, som kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. En luft til vand-varmepumpe udnytter varmen fra luften til at opvarme boligen og brugsvandet.

Luft til vand-varmepumpen består af en ude- og en indedel. Udedelen har en ventilator, som står uden for huset og trækker luft ind i varmepumpen, som så omsætter den til varme. Derefter sørger indedelen for at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vandbårne radiatorer, gulvvarme eller brugsvand.

Gå til webshoppen

Jordvarmepumpe

Jordvarmepumpen er en primær varmekilde, som kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Jordvarmepumpens slanger trækker varmen ud af jorden og transporterer den ind til varmepumpen, som omsætter luften til varme.

Varmepumpen sørger for, at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vandbårne radiatorer, gulvvarme eller brugsvand. Varmepumpen står indendørs f.eks. i bryggers eller kælder.

Gå til webshoppen

Kender du til tilskudsordningerne?

Regeringen har lavet tilskudsordninger, som skal sætte skub i den grønne omstilling. Det betyder at forbrugere og virksomheder nu kan få et solidt tilskud til udskiftning af gas- og oliefyr, energirenoveringer, ventilation og meget mere.

Nedenfor finder du en kort beskrivelse af de forskellige puljer og hvad de dækker.
Hvis du vil vide mere om ordningen i detaljer, så følg linket.

Tilskudsordningerne i detaljer

Erhvervspuljen

Erhvervspuljen er målrettet erhvervsvirksomheders konvertering væk fra fossile brændsler.

Bygningspuljen

Bygningspuljen er målrettet helårsbeboelse og omfatter bl.a. skrotning af olie- og gasfyr, installation af varmepumper, installation af mekanisk ventilation og forbedringer af bygningers klimaskærm.

Grøn omlægning af varmeafgifter

Afgiftssystemet skal understøtte den grønne omstilling af danskernes varmeforbrug. Det skal være dyrere at varme op med fossile kilder og billigere at varme op med grøn el. Resultatet er at elvarmeafgiften reduceres fra 15,5 øre/kWh til 0,4 øre/kWh for erhverv og 0,8 øre/kWh for private.

Teknisk support

Vi hjælper dig godt i gang

Vores eksperter er altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit varmepumpeprojekt. De kan dimensionere anlægget rigtigt samt yde teknisk hjælp, hvis du får problemer. De guider dig til størrelsen af varmepumpen og laver en beregning og et tilbud til dig.

Kontakt support her
Solar School

Få uddannelse og kurser

Vil du dygtiggøre dig inden for varmepumper? Så har vi tekniske uddannelser og kurser, som du kan blive en del af. Få eksempelvis dit KMO-bevis hos os.

Se aktuelle kurser
Klima og Energi

Den grønne omstilling

Vi er en aktiv spiller i den grønne omstilling. Derfor kan du trygt stole på os. Vi arbejder inden for ventilation, klimaløsninger, køle- og varmestyring, varmepumper og solceller og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

Læs mere om Klima og Energi

Få Jacobs gode råd

Vores ekspert Jacob Mortensen giver gode råd til dig, der arbejder med varmepumper.

Få små fif til at bruge magnettesteren, tangamperemeteret eller Testo-kittet. 

/globalassets/dk/landing-pages/haier/haier_image_1000x500px.jpg

Haier varmepumper designet til komfort i hverdagen

Haier varmepumper giver dig et sundt og behageligt indeklima på alle årstider. Vi fører et stort udvalg af Haiers produkter, så du kan finde én, der passer til netop dit behov.