Solar Udlejning

Lej udstyr og få det leveret  inden for en time

Lej udstyr via Solars udlejnings-app. Få det leveret med det samme. Kom hurtigt videre! 

Fordele ved at leje værktøj og andet udstyr

  • Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
  • Du skal ikke bøvle med service og vedligehold
  • Altid det nyeste udstyr
  • Altid kalibreret udstyr
  • Altid gyldigt certifikat

Se vores sortiment af udlejningsudstyr til den professionelle håndværker i katalogerne nedenfor

El & Teknik

Læs mere
Test & Måleudstyr

Læs mere
VVS

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Du behøver ikke at køre efter lejeværktøj. Du bestiller via Solars udlejnings-app, NetHire, og så får du det leveret med det samme – typisk inden for en time. Når du er færdig med udstyret, kan du returnere det via appen.

Bestil en afhentning i appen, og så bliver det hentet inden for en time.

Se, hvordan du lejer udstyr i videoen til venstre.

Hent appen her

Træt af at spilde tiden i firmabilen på vej til udlejeren? Bliv hurtigere færdig med opgaven – download appen her. Hurtigheden var en stor fordel

- Mange efterspørger, at tingene nærmest skal laves samme dag, de bliver bestilt, så det betyder meget, at man kan levere den service. Og så er der da noget spændende i også at kunne levere den gode dokumentation og føle, at man laver et ordentligt og færdigt stykke arbejde. Det er fedt, siger David Harris Frederiksen fra Electricom.

Leje af værktøj har også mesters opbakning.

- Det giver god mening, fordi jeg hverken har anskaffelsesomkostninger eller vedligeholdelsesomkostninger. Vi kan stole på, at det er kalibreret og certificeret, og så betaler vi kun for det, mens det er i brug, frem for når det også ligger stille på hylden, forklarer Per Junge, indehaver af Electricom.

Og muligheden for at få det leveret kort tid efter er endnu en fordel.

- Det er vigtigt for kunderne, at vi er på arbejdsstedet, når de betaler os for at være der. Det duer ikke, at de får en regning fra os på otte timer, mens de kun mener, vi har været der i seks, fordi vi er kørt frem og tilbage efter varer.

Jeg fandt udstyret på Solars udlejnings-app, og så fik jeg det leveret kort tid efter. Vi kunne teste samme formiddag, sende værktøjet retur og kun betale for en dags leje, så det var super effektivt. David Harris Frederiksen, Electricom

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere?

Så er du altid velkommen til at tage fat i din kontaktperson hos Solar.

Kontakt os