Solar Værktøj

Lej værktøj og få det leveret  inden for en time

Lej værktøj via Solars udlejnings-app. Få det leveret med en Fastbox. Kom hurtigt videre! 

Fordele ved at leje værktøj

  • Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
  • Du skal ikke tænke på at bøvle med service og vedligehold
  • Altid det nyeste udstyr
  • Altid kalibreret udstyr
  • Altid gyldigt certifikat

Sådan kommer du i gang

Du behøver ikke at køre efter det værktøj, du har lejet. Du bestiller via Solars udlejnings-app, NetHire, og så har du det leveret med en Fastbox – typisk inden for en time. Når du er færdig med udstyret, kan du returnere det via en Fastbox.

Bestil en afhentning i app’en, og så bliver det hentet inden for en time.

Se hvordan du lejer udstyr i videoen til venstre.

Hent appen her

Du kan downloade appen direkte til din smartphone.

Klik her for at download appen til IOS
Klik her for at downloade til Android

 

Hurtigheden var en stor fordel

- Mange efterspørger, at tingene nærmest skal laves samme dag, de bliver bestilt, så det betyder meget, at man kan levere den service. Og så er der da noget spændende i også at kunne levere den gode dokumentation og føle, at man laver et ordentligt og færdigt stykke arbejde. Det er fedt, siger David Harris Frederiksen fra Electricom.

Leje af værktøj har også mesters opbakning

- Det giver god mening, fordi jeg hverken har anskaffelsesomkostninger eller vedligeholdelsesomkostninger. Vi kan stole på, at det er kalibreret og certificeret, og så betaler vi kun for det, mens det er i brug, frem for når det også ligger stille på hylden, forklarer Per Junge, indehaver af Electricom.

Og muligheden for at få det leveret med en Fastbox er endnu en fordel.

- Det er vigtigt for kunderne, at vi er på arbejdsstedet, når de betaler os for at være der. Det duer ikke, at de får en regning fra os på otte timer, mens de kun mener, vi har været der i seks, fordi vi er kørt frem og tilbage efter varer.

Jeg fandt udstyret på Solars udlejnings-app, og så fik jeg det leveret kort tid efter med en Fastbox. Vi kunne teste samme formiddag, sende værktøjet retur og kun betale for en dags leje, så det var super effektivt. David Harris Frederiksen, Electricom

Slut med at eje

Danmarks største installationsvirksomhed Kemp & Lauritzen går nye veje når det kommer til montørernes værktøj. Fremover skal det hele lejes igennem Solar. Det skaber fordele for kunder, medarbejdere og produktiviteten.

Se, hvor nemt du kan returnere dit udstyr i videoen til højre.

Læs hele casen her

Se vores sortiment af udlejningsudstyr til den professionelle håndværker i katalogerne nedenfor