Solar med mere

Dynamisk lys

Det rigtige lys kan gøre en stor forskel i forskellige sammenhænge. Det kan have en positiv indvirkning på mennesker, gøre rum multifunktionelle og gøre produkter smukkere. Men ikke hvilket som helst lys.

I denne udgave af Solar med mere kan du læse om dynamisk lys og måske blive inspireret til at bruge det endnu mere i dit arbejde. God fornøjelse!

Døgnrytmelys forandrede plejehjemmet: Har vi fået ovenlys?

Nyt døgnrytmelys har gjort en kæmpe forskel for demente på dette plejecenter. Se, hvordan Jansson El og Solar sammen udviklede løsningen.

Læs artiklen

Ny LED-løsning forvandlede kundeoplevelsen hos Egetæpper

På Egetæppers fabrik har de fået multifunktionelle rum takket være lys. Og kunderne ser produkterne i en hel anden farvegengivelse.

Læs artiklen

Hektisk uge på Zanzibar: Endelig fik SOS-børnebyen sine solceller

Skybrud, hjemmelavede sikringer og en tom hæveautomat forhindrede ikke Jacob Mortensen i endelig at tilslutte solcellerne i SOS-børnebyen.

Læs artiklen
Nye funktioner i Kalkulator-appen

Solar Light Kalkulator-appen har det sidste år været et populært værktøj for alle, der hurtigt og enkelt skal have overslag over, hvor mange armaturer de skal bruge til deres belysningsopgaver. Appen er nu blevet opdateret med endnu flere armaturer, både inde og ude, flere forskellige typer rum og flere modeller til vejbelysning. Har du ikke allerede hentet eller opdateret dette geniale hjælpeværktøj, så skynd dig i App Store eller Google Play, og få adgang til alle de nye faciliteter med det samme. Søg på Solar A/S.

Solarlight.dk er blevet endnu bedre

Nu kan du gøre dit tilbudsmateriale endnu bedre - fx ved at give armaturer en reference, så det er nemt at se, hvilke rum de skal bruges i. Og du kan også skræddersy produktkataloget med dit eget firmalogo, adresse, domicilfoto og andet indhold. Læs mere om solarlight.dk og oplev de nye forbedringer her.

Læs mere