Køling i sommervarmen

Varmepumper og ventilatorer giver høj komfort på en sommerhverdag

Varmepumper, er med til at give et sundere og
behageligt indeklima på alle årstider. Især om sommeren, hvor temperaturen er høj kan både ventilatorer og varmepumper være uundværlige. 

Se det store sortiment her

Den enkleste løsning

Blæs på sommervarmen med et friskt pust! Solar tilbyder en række ventilatorer som fremmer den kølende effekt og velværet selv på de varmeste dage. 

Gå til webshop

Skru op for salget af ventilatorer

Thermex tilbyder en række løsninger som netop fremmer den kølende effekt og velværet selv på de varmeste dag. 

Vi har samlet populære produkter i et nyt spændende katalog.

Se kataloget her

Et bedre indeklima

Et godt indeklima er vigtigt for helbredet – uanset om det er på skolen, jobbet eller i hjemmet. Derfor tilbydes forskellige typer af varmepumper, der både kan give bedre luft og mindre fugt samtidig med en lavere elregning.

Køb varmepumper her

Ikke alle er klar over, at en luft til luft-varmepumpe også kan bruges til at køle boligen ned med om sommeren, når det kan være ulideligt varmt indenfor.

Luft til luft

Denne varmepumpe er god til sommerhuset eller supplement til el, olie og naturgas i et helårshus. Luft til luft-varmepumpen er den billigste type varmepumpe, som kan installeres i alle husets rum, da den ikke kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. 

Luft til luft-varme¬pumpen består af en ude- og en indedel. En ventilator uden for huset trækker luft ind i varmepumpen, som omsættes til f.eks. varm luft, der blæses ind i huset.

Luft til vand

Luft til vand-varmepumpen er en primær varmekilde, som kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. En luft til vand-varmepumpe udnytter varmen fra luften til at opvarme boligen og brugsvandet.

Luft til vand-varmepumpen består af en ude- og en indedel. Udedelen har en ventilator, som står uden for huset og trækker luft ind i varmepumpen, som så omsætter den til varme. Derefter sørger indedelen for at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vandbårne radiatorer, gulvvarme eller brugsvand.

Jordvarmepumpe

Jordvarmepumpen er en primær varmekilde, som kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Jordvarmepumpens slanger trækker varmen ud af jorden og transporterer den ind til varmepumpen, som omsætter luften til varme.

Varmepumpen sørger for, at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vandbårne radiatorer, gulvvarme eller brugsvand. Varmepumpen står indendørs f.eks. i bryggers eller kælder.

Mangler du hjælp til at finde den rigtige køle-løsning?

Vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, som fx ventilatorer eller varmepumpe, der er så enkel og let at montere.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Er du installatør, så ring til teknisk support på 76527810 eller send os en e-mail på varmepumper@solar.dk.

Et grønnere Danmark

Hos Solar arbejder vi hele tiden på at give dig de værktøjer og muligheder, der er nødvendige for at imødekomme dine kunders behov, og at din virksomhed kan bidrage til et grønnere Danmark! Dette er i tråd med Solars egen satsing på miljø og grøn omstilling.

Vi leverer din grønne løsning

Hos Solar Klima & Energi arbejder vi inden for fagområderne: - Ventilation - Klimaløsninger, herunder køle- og varmestyring - Varmepumper - Solceller og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

Kontakt os her
Indeklima

Solar og Haier varmepumper sætter sammen fokus på et bedre indeklima. Derfor støtter vi Astma-Allergi Danmark, som arbejder for at gøre det lettere for de 1,5 millioner danskere, der døjer med overfølsomhedssygdomme.