Er du klar?

Sommerklar med Solar

Kan du holde til sommervarmen? Lad Solar klæde dig og dine medarbejdere rigtigt på til sommerens aktiviteter. Se vores store udvalg inden for indretning af udendørsarealer mht. belysning, et stort udvalg af alarmer til sikring af arbejdspladsen eller hjemmet samt smarte klima- og ventilationsløsninger.

Køb dine sommerprodukter her

Udendørsbelysning

Med flere lyse timer i døgnet og et varmere vejr, som indbyder til udendørshygge, er det nu du skal sætte fokus på udendørsbelysningen.

Der findes mange muligheder ift. valg af armatur og ønskede funktioner, hvad enten der er tale om belysning til erhverv eller privat.

 

Køb løsninger her

Undgå indbrud i virksomheden

Husk at få sikret virksomheden, inden I går på sommerferie. Alle medarbejdere skulle gerne kunne nyde deres ferie og slappe af, helt uden bekymringen om virksomhedens sikkerhed.

Danske arbejdspladser er generelt attraktive, når tyvene trækker i arbejdstøjet. 

Smart sikringsudstyr her

Terrassevarmere

I sommermånederne er udelivet vigtigt. Med en terrassevarmer kan du forlænge sommeraftenerne på terrassen eller altanen. Der findes flere forskellige typer af terrassevarmere med hver deres fordele og ulemper.

Eldrevne terrassevarmere vinder mere og mere indpas, men ellers findes der gasdrevne terrassevarmere og andre, som anvender brænde.

Køb dem her

Køling i sommervarmen

Sommeren er over os, og vi nyder det gode vejr og varmen.

Men indenfor i vores boliger kan varmen næsten blive for meget af det gode. Så er det godt, at der findes løsninger til at køle boligen ned.

Køb køle-løsningen her