Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Grøn energi

Solceller

Som virksomhed, bør du overveje at installere solceller på bygninger og/eller friarealer omkring virksomheden. Udover at du kan spare penge direkte på elregningen, kan du også vælge at videresælge overskudsstrømmen til el-nettet.

Samtidig kan du markedsfør dig med en grønnere profil, hvilket kunderne i stigende grad søger hen imod.

Hvordan får jeg min solcelle-inverter godkendt ved energiselskabet?

Værd at vide

  • Sådan får du godkendt en solcelle-inverter hos energiselskabet. Læs mere her
  • Ti kvadratmeters solceller kan spare miljøet for udledningen af et halvt ton kuldioxid per år.
  • Kontakt kommunen inden I sætter et solcelleanlæg op, for at sikre, at I har de rette tilladelser. 
  • Tjek Bygningsreglementets regler ift. fx hvor højt solcellerne må være placeret.
  • Ikke alle tage er egnet til solceller. Tjek derfor altid størrelse og bæreevne ift. den andel I ønsker, at solcellerne skal dække af jeres elforbrug.

Bliv grønnere og spar penge

Fokusset på klimaforandringer og miljø bliver mere og mere intenst som effekten af disse påvirker vores omgivelser. Derfor er det også blevet et område som flere kunder er begyndt at tillægge værdi.

Solceller er typisk en større og langsigtet investering så kvaliteten og korrekt installation er derfor afgørende.

Produktgarantien på solcellerne er 25 år. Solceller betragtes som vedligeholdelsesfrie og med meget lange levetider på op til ca. 50 år og derfor en meget bæredygtig investering.

Det kan være svært at beslutte, hvor solcellerne skal placeres, så de er mest effektive og mindst til gene. I forhold til de teknologier, der findes er der nu i forhold til tidligere ikke så mange krav til direkte placering i ”Syd” retning, da det er muligt at monterer panelerne i stort set alle retninger.

Dog er skygger fra fx skorstene, ventilationsanlæg, store træer eller andet, der vil kunne skabe skygge dannelse på dine solceller stadig en ting, der skal tages højde for i forbindelse med installation og opsætning, da produktiviteten af elektricitet i så fald vil være minimal.

Kompakte systemer til hel eller delvis integration i jeres bygninger, hvor tagbelægningen består af solceller – giver jer mulighed for at spare penge på tagbelægning.

Batteriløsninger til energioplagring er også en mulighed, der kan give mening at kigge på. Dog vil det i de fleste tilfælde være mest optimalt at beregne anlægsstørrelsen ud fra ”her og nu” forbrugsmønster, da batteriløsninger er væsentlig fordyrende for installationen og derfor vil forlænge tilbagebetalingstiden væsentlig.

Hos Solar finder i et bredt udvalg inden for solceller og tilbehør samt et team, der står klar til at hjælpe jer, med lige netop jeres projekt.

Gå til webshop