Kampagne

Alt til byggepladsen samlet i ét katalog

Se det nyeste katalog spækket med gode tilbud på værnemidler, produkter til skurvognen, tilbehør og værktøj. Kataloget gør det nemt for dig at bestille varer til din byggeplads.

Tilbuddene gælder t.o.m. den 30/9-2021 eller så længe lager haves.
Læs det nu

Gode råd om el-sikkerhed på byggepladsen

  • Ryd op i kabler og ledninger
    Du bør sikre dig at veje og færdselsområder er ryddet. Du kan evt. overveje at grave kabler og ledninger ned eller hænge dem op i master.
  • Tjek tavlen for skader
    Tavlen skal være sikker at anvende. Tjek derfor, at den er CE-mærket og har et 60439-4-mærke.
  • Tilslut kun værktøj, hvis der er en HFI/HPFI-afbryder.
    Alle elektriske apparater på en byggeplads skal være beskyttet mod elektrisk stød. Det betyder, at fx en isolationsfejl ikke må medføre, at nogen bliver udsat for elektrisk stød, når der røres ved apparatet.

Kilde: Sikkerhedsstyrelsen

Før byggeriet skydes i gang

Inden byggeriet skydes i gang, er det især vigtigt at være opmærksom på den nye installationsbekendtgørelse, der også er gældende på byggepladser og ifm. byggepladstavler.

En byggepladstavle skal overholde præcis de samme regler som en hvilken som helst anden tavle, der sidder i en bygning. Herunder blandt andet, at tavlen skal være forsynet med 2 HPFI’er (RCD), da hele installationen ikke må slukke ved en enkelt fejl. Dette er dog noget du kan se bort fra i tilfælde, hvor tavlen bliver flyttet fra plads til plads og ikke skifter ejer, men sker det, så skal kravet om 2 RCD være opfyldt.

Der er ingen grund til at leje dine midlertidige installationer (byggepladstavler og kabler), når du kan få dem til billige nettopriser gennem Solar. Hos Solar finder du et bredt sortiment, der dækker alt fra de mindre op til 63A, men også helt op til fordelingstavler for trafomåling på over 100A. Tavlerne er IP44 og de er bestykket med en minimum 32A CEE til videre sløjfning. Både byggeplads- og fordelingstavlerne har et bredt anvendelsesområde, der kan dække alt lige fra byfester, sommermarkeder til store byggepladser.

Vi har samlet alt til byggepladsen her

BEDRE PRODUKTER, BEDRE TILGÆNGELIGHED, BEDRE BUNDLINJE

Du finder alt til skurvogn, fordeling, belysning, kabelbro samt Værktøj og forbrugsartikler.

Ta' et kig her

Se alt byggepladsmateriel her