Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Vores strategi frem til 2023 hedder Core+

Kernen af Solar er en velfungerende sourcing- og servicevirksomhed. Samtidig har vi taget to meget magtfulde tendenser til os. Det digitale og det grønne. Det er vores +

Læs mere om strategien i vores årsrapport

Digital together

Digitalisering af en del af Solars DNA. Vi har den højeste digitale ordreandel i branchen. Vi har opgraderet vores webshop og vores lagerstyringssystemer med stor succes. Og så har vi forbedret vores digitale færdigheder - eksempelvis har Covid-19 lært os, at vi kan skabe værdi og samarbejde, selvom vi ikke sidder i samme lokale. Vores digitale tankegang er en stor styrke, når vi skal hjælpe vores kunder med at blive mere produktive. Særligt i de digitale år, der venter forude.

Green together

I Solar tænker vi mere og mere grønt. Vi har arbejdet med bæredygtighed i mange år, og vi vil gøre en stor indsats for at drive en ansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvor vi reducerer spild og sparer energi. Samtidig involverer vores kunder sig i stigende grad i grønne projekter: installation af nye klima- og energiløsninger som varmepumper, opladere til elbiler og solcellepaneler. Det grønne er en stor forretningsmulighed for Solar.

Vores fokusområder

Core+ bygger på vores solide fremskridt i løbet af de seneste år, med et særligt fokus på sund forretning. Vi fokuserer på fire strategiske vækstområder: Industri, Trade, Klima &energi og Koncepter.

Industri

Vi kender industri-segmentet. Vi har længe serviceret dets under-segmenter med en tilgang der stikker dybt ned i dets mange nuancer. Industrikunder værdsætter bredden og dybden på vores produktsortiment, vores strategiske rådgivning samt vores digitalt integrerede services. Alt dette fører til langvarige partnerskaber. Det er strategiske forhold baseret på vores fælles evne til at skabe forbedringer og øge produktiviteten.

Koncepter

Vores koncepter er beviset på vores dybeste indsigter i kundernes behov inden for installation, industri og trade. Hvert segment, hvor vi ønsker at spille en særlig rolle, understøttes af et Solar koncept. Kort sagt, så styrker koncepterne vores sourcing samt understøtter et servicedrevet salg af produkter fra vores strategiske leverandører.

Klima & energi

Solar er allerede veletableret i salget af grønne produkter og bæredygtige løsninger. Det gælder særligt inden for salg af ladestandere, solceller og oplagring af energi samt det at uddanne morgendagens installatører i Solar Skolen.

Trade

Et stort og voksende kundesegment, inklusiv gør-det-selv-butikker samt webshops, får ikke længere kun deres materialer fra installatører eller traditionelle grossister. Med vores digitale forretningsmodel, brede og specialiserede sortiment, særligt inden for energibesparelser og bæredygtighed, kan vi tiltrække disse kunder gennem en proaktiv salgstilgang.

Investor?

Leder du efter vores seneste finansielle rapport? Du finder alle vores offentliggørelser samt vores IR kontakt, på vores engelske koncern-side.

Gå til investor-siden

Ny karriere?

Er du klar til at slutte dig til Solar-familien? Udforsk dine karrieremuligheder i Solar, mød dine fremtidige kollegaer og se vores nuværende jobopslag på vores karriere-side.

Se om vi er et match