Invester i Solar

Her finder du information omkring aktier og finansielle nyheder.

  

   

En investering i Solar

Investering i et skarpt kundefokus
Ved at investere i Solar investerer man først og fremmest i et skarpt kundefokus. Vi tror på produktivitetsforbedringer og digitalisering.

Netværksudvikling indebærer, at vores egen innovation og udvikling, kombineret med andre virksomheders gode ideer og deres evne til hurtigt at handle på markedets muligheder, kan skabe mere for mindre, og hurtigere.

Læs mere på vores Group Investor side

Corporate social responsibility

Få mere at vide om vores syn på CSR og vores igangværende CSR projekter.
Læs mere om CSR

Global indstilling, lokal styrke

Som førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed, fokuserer vi på hver enkelt kunde. Vi bestræber os altid på at forstå vores kunders unikke behov for at levere relevant, personlig og værdiskabende services, som gør dem til vindere.

Vi har ekspertisen, processerne og indstillingen, som lader os arbejde effektivt på tværs af grænser for at tilbyde vores kunder optimale løsninger, produkter og services.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at tilbyde skræddersyede services, som understøtter deres indsats om at optimere daglige processer, udvikle deres kompetencer og drive mere  profitable forretninger.

Se hvad vi kan tilbyde dig

Førende indenfor e-business

I dag sendes mere end 90 % af de leverede produkter direkte fra vores lager til vores kunder, og mere end 50 % af Solars forretning er allerede digital – vi er en af de største e-business virksomheder i Nordeuropa.

E-business er derfor helt klart et essentielt element i vores strategi om at blive en tæt sparringspartner for vores kunder. Digitalisation er dog meget mere end e-business for os, og vi er ambitiøse med at udvide den digitale interaktion med og for vores kunder.

Læs mere om Solar Webshop

Åbenhed og gennem-sigtighed

Solar efterlever Komitéen for god Selskabsledelses anbefalinger mht. virksomhedsledelse og vi værdsætter åbenhed og gennemsigtighed. Vores kvartalsregnskaber bliver udarbejdet i overensstemmelse med IFRS.

Finanskalender 2018

2. feb. | Aktionærernes frist for indlevering af forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling

9. feb. | Årsrapport for 2017 offentliggøres

16. mar. | Ordinær generalforsamling kl. 11:00

24. apr. | Kvartalsrapport for 1. kvartal 2018 offentliggøres

9. aug. | Kvartalsrapport for 2. kvartal 2018 offentliggøres

1. nov. | Kvartalsrapport for 3. kvartal 2017 offentliggøres