En del af en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed

Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, som er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder. Solar Danmark A/S tilbyder en lang række produkter inden for el, vvs og ventilation og er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 7 servicecentre centralt placeret i Danmark. 

I Solar Danmark A/S er vi her for at dække vores kunders behov og vi markedsfører over 215.000 artikelnumre for at kunne sælge unikke løsninger. Evnen til at forstå og dække vores kunders behov er fundamentalt for vores succes.

I Solar samler vi centrallager og distribution med tekniske og markedsføringsmæssige kompetencer og support i et unikt koncept. Vi leverer produkter, viden og løsninger.

Automatiseret centrallager 
Solars høje leveringssikkerhed og kvalitet bygger på løbende optimering af processer, et unikt distributions-system og et højt automatiseret centrallager. Solar har således modtaget DI’s Produktivitetspris. Elektronisk bestilling og ordrebehandling udgør en stadig stigende andel af samhandelen med Solars kunder og håndteres via de digitale platforme Solar Mobile og Solar Webshop.

Solar = Kvalitet
Solar samarbejder med internationale mærkevareleverandører, som hver er førende inden for deres felt, og som er nøje udvalgt for deres høje kvalitet.

Solars produktprogram omfatter mere end 215.000 artikelnumre inden for følgende produktområder:

- EL-installation
- VVS
- Ventilation
- Industri
- Offshore & Marine
- Infrastruktur
- Sikring
- Belysning
- Kabler
- Værktøj & Befæstelse
- Kommunikation
- Klima & Energi

Mød Solar

Vi er 3.000 can-do-medarbejdere, som har en positiv og ambitiøs indstilling. Er du er begavet med det samme drive og initiativ, vil du helt naturligt passe ind.

Lige meget, hvad vores kunder efterspørger, og hvornår de efterspørger det, kan vi levere. Det samme gælder for den måde, vi behandler hinanden på.

Mød vores medarbejdere her