Solar er din sourcing- og servicevirksomhed

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og penge på bundlinjen.

Vi tillader os at bede om din tillid, fordi vi kender din branche, dine kunder og dine behov gennem årtiers samarbejde med viljestærke og vindende virksomheder. 

Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om. Når dine kunder kræver hurtig handling. Men med styr på kvalitet og detaljen. Når du er klar til at investere i nye tanker. Men også når de sidste procenter på bundlinjen gør hele forskellen. Når du ikke har tid til at tænke i nye digitale løsninger. Og når du ikke har tid til at lade være. Når forretningsudvikling er nederst på en lang to-do liste. Men måske er vigtigst af alt.

For os er effektivitet ikke kun en mulighed for at løbe stærkere. Det er en mulighed for at gøre tingene bedre. Det frigør tid og ressourcer. Tid til den gode løsning. Til det stærke håndværk. Til at være endnu mere for kolleger, medarbejdere og kunden.

Vi giver derfor et partnerskab, der forbedrer dine løsninger, der forøger din indtjening – og der forpligter.

Vi leverer effektivitet. Så du får overblik og overskud.

Fakta om Solar 
Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, der har hovedkontor i Vejen. Her finder du også vores centrallager på 45.000 m2 med mere end 260.000 artikelnumre inden for følgende produktområder:  

- EL-installation
- VVS
- Ventilation
- Industri
- Offshore & Marine
- Infrastruktur
- Sikring
- Belysning
- Kabler
- Værktøj & Befæstelse
- Kommunikation
- Klima & Energi

Solar Danmark har 7 kundecentre centralt placeret i Danmark.

Vi samarbejder med internationale mærkevareleverandører, så vi kan sikre dig høj kvalitet og de bedste produkter på markedet. 

 

Mød Solar

Vi er 3.000 can-do-medarbejdere, som har en positiv og ambitiøs indstilling. Er du er begavet med det samme drive og initiativ, vil du helt naturligt passe ind.

Lige meget, hvad vores kunder efterspørger, og hvornår de efterspørger det, kan vi levere. Det samme gælder for den måde, vi behandler hinanden på.

Mød vores medarbejdere her

Er du can-do?