csr

Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar. Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.

På siden her kan du læse mere om, hvad vi lægger i begrebet CSR og hvilke projekter, vi har valgt at dedikere os til.

Tilbage til skolen 28 skæbner

Som en del af vores samarbejde med SOS børnebyerne og Ingeniører uden Grænser, har vi bidraget med en teknisk uddannelse til 28 borgere i byen Hawassa i Etiopien.

Tænk ud af boksen 150.000 kasser

Et initiativ om bæredygtighed har reduceret vores årlige forbrug af emballage, skabt et bedre arbejdsmiljø og forbedret indtjeningen. Solar bruger nu 150.000 færre papkasser.

Solens kræfter 510 solpaneler

Parkeringspladsen foran vores hovedkontor er dækket i solpaneler. De skaber energi til at køre vores datacenter, oplade elektriske biler på pladsen og giver ly til medarbejdernes biler.

Sluk lyset 190.000 kWh

I 2019 erstattede vi 2.119 lyskilder på vores centrallager i Vejen. Denne udskiftning har reduceret vores energiforbrug med 36%

Sustainability Report 2020

For at få integreret CSR i vores daglige arbejde har vi forpligtet os til at overholde de ti principper i FN’s Global Compact, der blandt andet omhandler menneskerettigheder, anti-korruption og et bedre miljø.

Du kan læse hele vores Sustainability Report her. Rapporten er på engelsk.

Læs rapporten her

Uddannelse giver unge en fremtid

I samarbejde med SOS børnebyerne, startede vi tilbage i 2018 SOS ungeprojektet, som har givet 28 unge i Etiopien et 3-årigt uddannelseslegat. Legatet dækker deres udgifter til husleje, mad, lommepenge, transport til og fra uddannelsesstedet, medicin og alle skolematerialer.
Mød to af de unge mennesker lige her.

Mød Mudaye Studie i Hotel og Turisme

”Muligheden for at tage en uddannelse er et spørgsmål om liv og død for mig” , siger Mudaye, der ikke længere er tvunget til at sælge kaffe for at overleve.

Få hele historien
Mød Muluken Drømmen om eget værksted

Muluken er meget taknemmelig for, at han med Solar-projektet har fået mulighed for at tage en uddannelse som automekaniker.

Læs om Muluken
TÆNK UD AF BOKSEN Solar bruger nu 150.000 færre papkasser

Et initiativ om bæredygtighed har reduceret vores årlige forbrug af emballage, skabt et bedre arbejdsmiljø og forbedret indtjeningen.

Få hele historien
SOLCELLER TIL AFRIKA Hvem er lykkelig uden lys?

I 14 dage var Solar, Ingeniører uden Grænser og SOS Børnebyerne på besøg i Etiopien for at sætte solceller og lys op, så børnebyen i Hawassa kunne blive selvforsynende.

Læs mere

CSR kontakt

Flexjob hos Solar giver livskvalitet

CSR i Solar er mange ting, og vi opfatter vores samfundsansvar som en naturlig og integreret del af vores forretning. Som en socialt ansvarlig virksomhed viser Solar hensyn til medarbejdere og miljø. Dorthe Pihl er ansat som kontorassistent i et flexjob.

Læs Dorthes historie