Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Flexjob hos Solar giver livskvalitet

CSR i Solar er mange ting, og vi opfatter vores samfundsansvar som en naturlig og integreret del af vores forretning. Som en socialt ansvarlig virksomhed viser Solar hensyn til medarbejdere og miljø. Dorthe Pihl er ansat som kontorassistent i et flexjob.

Med diagnosen sklerose som Dorthe fik konstateret for ca. 3 år siden, har det ændret en del i hendes arbejdsliv, men samtidig også givet hende mulighed for, at fortsætte med noget af det hun finder stor inspiration i; nemlig at fortsætte med at rejse og se verden. 

Netop fordi Solar har givet muligheden for at være på flexjob ordning, er der balance mellem Dorthes sygdom, arbejdsliv og hendes fritid. 

Når man møder Dorthe kan man ikke se, at hun har fået konstateret sygdommen, men som hun siger: " der er ikke en sygdom der ses så tydeligt, men den er inde i kroppen" 

Og netop hvad der foregår inde i kroppen og især i hovedet på Dorthe, har en stor betydning for hendes tilgang til livet.  Dorthe giver nemlig ikke så let op, og som smilende fastslår: " ting skal prøves", og det vidner hendes aktive liv med spændende rejser om. Hun fortæller med et smil, at der dog har været enkelte ting hun har måtte opgive.

Det er tydeligt at livskvalitet betyder noget for Dorthe, og et godt råd til andre er, at være åben om sygdom, da det er lettere i hverdagen hvis noget går skævt. Det kan både være på arbejde, men også i familien og i forhold til venner.