Vores nyheder

Sidste nyt fra Solar

Læs de gode, relevante og nærværende historier fra branchen.

Grøn energi til Givskud Zoo

Givskud Zoo er i gang med et energirenoveringsprojekt, som indebærer solceller, varmepumper, ventilation, lys og meget mere. Målet er at reducere udledningen af Co2 mest muligt. 

Læs artiklen og se videoen

75 procent færre afhentninger hos grossist

En aften på sofaen i sommeren 2016 begyndte tankestrømmen i Lasse Houengaards hoved. Hvordan kunne de følge med konkurrenternes lave priser? Hvorfor havde de en hverdag, som ikke var så effektiv? Og hvor kunne de skære noget af det arbejde fra, som ikke gav værdi? 

Nysgerrig? Læs mere her

Lys der får rummet til at føles som en katedral

I udstillingshallen på Egeskov Slot bliver biler og flyvemaskiner nu set i et helt andet lys. En belysningsopgave, som har været ud over det sædvanlige. Slottet havde et ønske om, at hallen skulle åbne sig, når man trådte ind, så den imponerende trækonstruktion blev vist frem. Det skulle give en følelse af at træde ind i en katedral - sådan blev billedet beskrevet. Derfor blev Solar kontaktet af Espe & Gestelev El-forretning, som havde brug for hjælp. 

Læs hele casen
Holtec Automatic: Med Solar Plus kan vi skære ned på leverandører

Solar har gennem de sidste år opdateret Solar Plus sortimentet med flere automatikkomponenter. Det har Holtec Automatic A/S set muligheden i. Her har man reduceret antallet af leverandører betydeligt og får i stedet de fleste dagligt brugte komponenter som Solar Plus varer. Solar Plus konceptvarer dækker over håndplukkede produkter, som kvalitetsmæssigt svarer til førende mærkevareprodukter men til meget konkurrencedygtige priser. Med servicen følger desuden altid dag-til-dag levering af produkterne. – Det har betydet væsentligt rationaliserede arbejdsgange for os. Bare faktureringsdelen kører meget mere strømlinet nu, siger Søren Jensen, adm. direktør hos Holtec Automatic A/S.

Fastbox øger kundetilfredsheden hos KL Automatik

I snit 14 Fastboxe om måneden bruger KL Automatik, der servicerer industrivirksomheder i ind- og udland. Og Jesper Karlsen, den ene af virksomhedens to ejere, er ikke i tvivl om, at den hurtige levering af uforudsete komponenter giver en væsentlig øget kundetilfredshed. Og en økonomisk besparelse. ”Hvis vi pludselig står hos en kunde med et nedbrud eller har glemt en komponent, så kan vi bestille en Fastbox, som vi har indenfor en time i zone 1. Og på den måde holde produktionen kørende. Det kan simpelthen ikke betale sig at køre selv, når en Fastbox kun koster 99 kr.”, siger han. Fastbox er hurtig levering af de ting, du lige mangler.

Læs mere om Fastbox

Luftrensere forbedrer indeklimaet markant i bofællesskab

Et bofællesskab for psykisk handicappede har installeret luftrensere. Det har vist sig at være en succes med markant forbedret indeklima og arbejdsmiljø.

Læs hele historien

Løsning VVS laver omfattede indeklimaløsning med hjælp fra VVS Mester

Da kunden opdagede skimmelsvamp i sit hjem, kontaktede han Løsning VVS for hjælp. Ud over at afhjælpe skimmelproblemet, laver VVS Mesteren nu også en omfattende indeklimaoptimering.

Læs hele historien

Selektro opnår knivskarp logistik med nye redskaber

Hvordan kan man være konkurrencedygtig på et marked, der kræver stadig kortere leveringstider og lavere priser? Ved at arbejde smartere, mener Selektro.
Læs, hvordan elektronikproducenten ved hjælp af TCO har gjort deres egen logistik knivskarp.

Læs hele historien

Datasikkerhed: Er du klar, når din virksomhed bliver angrebet?

Spørgsmålet i dag er ikke, om din virksomheds data bliver angrebet. Spørgsmålet, som alle virksomheder i dag bør stille sig selv, er; hvad skal vi gøre, NÅR vores data bliver angrebet?

Vi har taget en snak med eksperter på området.

Læs historien her
;