Vores nyheder

Sidste nyt fra Solar

Læs de gode, relevante og nærværende historier fra branchen.

Grøn energi til Givskud Zoo

Givskud Zoo er i gang med et energirenoveringsprojekt, som indebærer solceller, varmepumper, ventilation, lys og meget mere. Målet er at reducere udledningen af Co2 mest muligt. 

Læs artiklen og se videoen

75 procent færre afhentninger hos grossist

En aften på sofaen i sommeren 2016 begyndte tankestrømmen i Lasse Houengaards hoved. Hvordan kunne de følge med konkurrenternes lave priser? Hvorfor havde de en hverdag, som ikke var så effektiv? Og hvor kunne de skære noget af det arbejde fra, som ikke gav værdi? 

Nysgerrig? Læs mere her

Få energitilskud på belysning

Solar A/S og Eniig Energi er gået sammen. Det gør det nemt og hurtigt for dig at få afdækket, om der er mulighed for at få energitilskud til nye belysningsanlæg.

Fordelen ved samarbejdet er, at Solar A/S, sammen med Eniig Energi, hjælper med at få alle betingelser opfyldt og ligeledes hjælper med den administrative håndtering.

Husk at et tilskud altid afkorter tilbagebetalings-tiden på dit nye belysningsanlæg.

Sådan fungerer det i praksis
Det er Eniig Energi, der som energiselskab skal godkende og udbetale energitilskud, og det er slutkunden, der skal indgå en aftale herom. Solar er således det bindeled, der sikrer, at aftaler, beregninger og dokumentation sker i henhold til gældende lov­givning. Slutkunden modtager dermed det berettigede tilskud, nemt og bekvemt, direkte fra Eniig Energi. Du kan hjælpe dine kunder ved at informere om muligheden.

Vi hjælper dig hele vejen
Solar har de nødvendige dokumenter, og er løbende i dialog med Eniig Energi om hver enkelt sag. Solar hjælper med at finde nødvendige data og sørger for overdragelsen til Eniig Energi, der verificerer og godkender sagen.

Kom godt i gang
Ønsker du eller din kunde at få energitilskud i samarbejde med Solar A/S og Eniig Energi, så kontakt vores belysningskonsulenter – du finder dem på solarlight.dk/kontakt.

Lys der får rummet til at føles som en katedral

I udstillingshallen på Egeskov Slot bliver biler og flyvemaskiner nu set i et helt andet lys. En belysningsopgave, som har været ud over det sædvanlige. Slottet havde et ønske om, at hallen skulle åbne sig, når man trådte ind, så den imponerende trækonstruktion blev vist frem. Det skulle give en følelse af at træde ind i en katedral - sådan blev billedet beskrevet. Derfor blev Solar kontaktet af Espe & Gestelev El-forretning, som havde brug for hjælp. 

Læs hele casen
Holtec Automatic: Med Solar Plus kan vi skære ned på leverandører

Solar har gennem de sidste år opdateret Solar Plus sortimentet med flere automatikkomponenter. Det har Holtec Automatic A/S set muligheden i. Her har man reduceret antallet af leverandører betydeligt og får i stedet de fleste dagligt brugte komponenter som Solar Plus varer. Solar Plus konceptvarer dækker over håndplukkede produkter, som kvalitetsmæssigt svarer til førende mærkevareprodukter men til meget konkurrencedygtige priser. Med servicen følger desuden altid dag-til-dag levering af produkterne. – Det har betydet væsentligt rationaliserede arbejdsgange for os. Bare faktureringsdelen kører meget mere strømlinet nu, siger Søren Jensen, adm. direktør hos Holtec Automatic A/S.

Fastbox øger kundetilfredsheden hos KL Automatik

I snit 14 Fastboxe om måneden bruger KL Automatik, der servicerer industrivirksomheder i ind- og udland. Og Jesper Karlsen, den ene af virksomhedens to ejere, er ikke i tvivl om, at den hurtige levering af uforudsete komponenter giver en væsentlig øget kundetilfredshed. Og en økonomisk besparelse. ”Hvis vi pludselig står hos en kunde med et nedbrud eller har glemt en komponent, så kan vi bestille en Fastbox, som vi har indenfor en time i zone 1. Og på den måde holde produktionen kørende. Det kan simpelthen ikke betale sig at køre selv, når en Fastbox kun koster 99 kr.”, siger han. Fastbox er hurtig levering af de ting, du lige mangler.

Læs mere om Fastbox

Luftrensere forbedrer indeklimaet markant i bofællesskab

Et bofællesskab for psykisk handicappede har installeret luftrensere. Det har vist sig at være en succes med markant forbedret indeklima og arbejdsmiljø.

Læs hele historien

Løsning VVS laver omfattede indeklimaløsning med hjælp fra VVS Mester

Da kunden opdagede skimmelsvamp i sit hjem, kontaktede han Løsning VVS for hjælp. Ud over at afhjælpe skimmelproblemet, laver VVS Mesteren nu også en omfattende indeklimaoptimering.

Læs hele historien

Selektro opnår knivskarp logistik med nye redskaber

Hvordan kan man være konkurrencedygtig på et marked, der kræver stadig kortere leveringstider og lavere priser? Ved at arbejde smartere, mener Selektro.
Læs, hvordan elektronikproducenten ved hjælp af TCO har gjort deres egen logistik knivskarp.

Læs hele historien

Datasikkerhed: Er du klar, når din virksomhed bliver angrebet?

Spørgsmålet i dag er ikke, om din virksomheds data bliver angrebet. Spørgsmålet, som alle virksomheder i dag bør stille sig selv, er; hvad skal vi gøre, NÅR vores data bliver angrebet?

Vi har taget en snak med eksperter på området.

Læs historien her
Nyt website med fokus på brugervenlige løsninger og services

Solars nye website har nu været i luften i nogle måneder, og vi håber, at du har gavn af de forskellige digitale løsninger og services, som du har adgang til via websitet, f.eks. apps og Fastbox. På det nye solar.dk kan du hente viden, inspiration og information afhængig af branchen – El, VVS, Maskinbygger, Fødevareindustri, Vind og Offshore & Marine. Strukturen er intuitivt og interaktivt bygget op og hjælper dig til hurtigt at finde den information, du søger. Websitet er selvfølgelig designet til alle mobile enheder, dvs. pc, smartphone og tablet. Følg med på solar.dk, når du vil – og hvor du vil.

Blue Energy App til privat og erhverv

Med Blue Energy-appen kan du nemt få overblik over økonomien i forbindelse med energibesparelser. Står du ude hos kunden, kan du hurtigt lave en vejledende beregning på boligens/bygningens ventilationsanlæg og varmeanlæg og få et overslag på besparelsespotentialet ved installation af de energivenlige løsninger. Blue Energy-appen findes nu i en ny opdateret version og inkluderer alle elementer i Klima & Energi-segmentet som f.eks. varmepumper, solcelletilbudsskema, ventilationsanlæg, generelle pumper og varmestyring. Blue Energy-appen kan hentes eller opdateres i App Store, i Google Play og online på Solar.dk

Lej værktøj med ny app

Solar Danmarks app VÆRKTØJSUDLEJNING gør det muligt at leje el- og VVS-værktøj samt test- og måleudstyr. Du er garanteret, at alt værktøjet er nyt, kalibreret og certificeret. Lanceringen af den nye app kommer oven på den voksende interesse for deleøkonomi og tendensen om ”at leje frem for at eje”. Værktøjet sendes fra dag til dag til adresser i hele Danmark. Det er også muligt at bruge vores Fastbox-service. Lej værktøjet via Solar Danmarks webshop eller appen VÆRKTØJSUDLEJNING, som kan hentes til både iOS og Android.

Døgnrytmelys forandrede plejehjemmet: Har vi fået ovenlys?

Nyt døgnrytmelys har gjort en kæmpe forskel for demente på dette plejecenter. Se, hvordan Jansson El og Solar sammen udviklede løsningen.

Læs artiklen

Ny LED-løsning forvandlede kundeoplevelsen hos Egetæpper

På Egetæppers fabrik har de fået multifunktionelle rum takket være lys. Og kunderne ser produkterne i en hel anden farvegengivelse.

Læs artiklen

Hektisk uge på Zanzibar: Endelig fik SOS-børnebyen sine solceller

Skybrud, hjemmelavede sikringer og en tom hæveautomat forhindrede ikke Jacob Mortensen i endelig at tilslutte solcellerne i SOS-børnebyen.

Læs artiklen
Nye funktioner i Kalkulator-appen

Solar Light Kalkulator-appen har det sidste år været et populært værktøj for alle, der hurtigt og enkelt skal have overslag over, hvor mange armaturer de skal bruge til deres belysningsopgaver. Appen er nu blevet opdateret med endnu flere armaturer, både inde og ude, flere forskellige typer rum og flere modeller til vejbelysning. Har du ikke allerede hentet eller opdateret dette geniale hjælpeværktøj, så skynd dig i App Store eller Google Play, og få adgang til alle de nye faciliteter med det samme. Søg på Solar A/S.

Solarlight.dk er blevet endnu bedre

Nu kan du gøre dit tilbudsmateriale endnu bedre - fx ved at give armaturer en reference, så det er nemt at se, hvilke rum de skal bruges i. Og du kan også skræddersy produktkataloget med dit eget firmalogo, adresse, domicilfoto og andet indhold. Læs mere om solarlight.dk og oplev de nye forbedringer her.

Læs mere