Hurtig levering til konkurrencedygtig pris

• Kabelklip- stort sortiment
• 6000 forskellige typer kabler på lager - hurtig levering
• One stop shopping

 

SolarCable_Logo_Blue_RGB.png

Køb nu

Kategorier

Styre-& multikabler, PVC
Styre-& multikabler, PVC
Styre- & multikabel, HF
Styre- & multikabel, HF
Styre- & multikabel, PUR
Styre- & multikabel, PUR
Gummikabler
Gummikabler
Monteringsledninger
Monteringsledninger
Tilledninger
Tilledninger
Brandsikre kabler
Brandsikre kabler
Solcellekabler
Solcellekabler
Motorkabler
Motorkabler
Kran-& elevatorkabler
Kran-& elevatorkabler

Installationskabler

Udforsk vores omfattende udvalg af pålidelige installationskabler.
Med et forskelligt sortiment at vælge imellem kan du finde nogen
kabel, du har brug for. Du kan stole på os for kvalitet i ethvert kabel.
For ekspertrådgivning og vejledning, kontakt vores ekspertcenter

Kontakt os

Kabelnavn, hvordan fungerer det?

Kabler er navngivet efter en række bogstaver og tal. Det klassificerer konstruktionen af kablet ved at tildele koder (bogstaver eller tal) til at repræsentere kabelspændingen, isoleringsmaterialet, strukturelle elementer, kappe, specielle funktioner og ledertype.
Vil du prøve eller bare vide mere klik her

Services, kabelklip og levering

Hos Solar kan du få dine kabler leveret i afmålte længder, så du kan få mest muligt ud af din arbejdsdag. Hvis du køber kabler fra Solar, får du også adgang til vores forskellige leveringsmuligheder og leveringssikkerhed på 97 procent. Du kan modtage dine kabler som natlevering, projektlevering og Fastbox.
Læs mere

Hvilket kabel har du brug for?

Med Solar Cable Guide hjælper vi dig med at vælge det rigtige kabel til industrielle applikationer. Dette dokument forklarer de mest almindelige specifikationer. Det indeholder en oversigt over produktgrupperne inden for konceptet. Hvis du klikker på produktgrupperne, vil du straks blive henvist til vores webshop.
Til kabelguiden

Vores skræddersyede produktkoncepter

Vi har samlet de produkter, du har brug for til dine projekter! Dette gør det lettere og tydeligere for dig som kunde, når du samarbejder med Solar. Du kan læse mere om hvert koncept nedenfor.

Solar Plus

Hos Solar Plus garanterer vi produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt udvalg af varer i vores Plus-koncept, som dækker op til 80 % af det, du har brug for til det daglige servicearbejde.

Oplev Solar Plus

Solar Netto

Solar Netto er vores mest overkommelige alternativ, når du blot har brug for, at det er enkelt. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra omkostninger. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi altid tilbyder lave priser på elektrisk udstyr med tilstrækkelig god kvalitet. Ingen rabatter - kun nettopriser!

Oplev Solar Netto

Solar Light

Belysning er videnskab. Derfor har vi skabt vores helt eget koncept, der hjælper dig med at vælge den rigtige belysning. Vi hjælper dig med at finde den optimale belysningsløsning til alle typer projekter. Foretag beregninger og lad dig inspirere af vores Solar Light-websted.

Oplev Solar Light

Solar Tools

Med Solar Tools finder du produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt udvalg af produkter inden for vores værktøjskoncept. Dette gør det lettere og tydeligere for dig som kunde, når du bestiller varer.

Oplev Solar Tools

Kontakt

Vil du vide mere om solkabel, eller har du et spørgsmål om vores produkter eller tjenester? Du er velkommen til at kontakte vores videnscenter.

Du kan ringe til os for en uforpligtende samtale på tlf. +45 76 52 70 00 eller sende os en mail på: solarcable@solar.dk

 

Send mail til Solar Cable