Servicetræning

Træn dine medarbejdere i service som kunderne værdsætter

Vores indkøbsmønster har ændret sig, og det er derfor vigtigere end nogensinde før at fokusere på servicetræning. Ved du, hvilket funktioner dine kunder vil have? Hvad gør dine største konkurrenter, når det gælder service? Hvordan kan du bruge viden om målretter service til at forbedre dine resultater, når det kombineres med den professionelle indsigt og færdigheder?

Vores træningsprogram er udviklet til alle, der har fokus på langsigtede kunderelationer på at skabe overskud. Alle processer og dele af organisationen bør have samme overordnede mål – at øge tilfredsheden hos kunderne, så de forbliver dine kunder.

Besøg Solar School

Solar Skolen tilbyder uddannelser og kurser, der er med til at højne både vidensniveau og effektivitet i installationsbranchen. Vi understøtter installatørerne i digitaliseringen af deres arbejdsprocesser og tilbyder et understøttende uddannelsesprogram eller skræddersyr uddannelsesforløb, som er tilpasset den enkelte virksomheds mål og udfordringer.

Med Solar Skolen som din uddannelsespartner er du altid sikret de bedste kurser, som udvikler både dig og din virksomhed til at kunne håndtere morgendagens udfordringer.  

 

Se kurser hos Solar School