Digitale kompetencer

Tidskrævende IT-opgaver gjort enkle og hurtigt

Bruger du og dine medarbejdere for meget tid på at indtaste eller søge efter den rigtige data? Tiden kunne i stedet have brugt sammen med dine kunder, hvor du samtidig tjener penge. 

Du tænker måske: ”Der må være en smartere måde at gøre det her på”. Det er der helt sikkert!

Invester i viden og udnyt alle dine IT-værktøjer langt mere effektivt. På den måde kan du blive klar til at påtage dig fremtidens opgaver og sikre, at du er helt ajour med den nyeste viden. Det vil både øge din konkurrenceevne og fremtidssikre din virksomhed.

Én dag med skræddersyet træning i for eksempel brugen af Microsoft Outlook eller Microsoft Excel kan gøre underværker for din hverdag ved blandt andet at lette dine rutiner og frigøre kostbar tid, som du kan bruge hos dine kunder. Irriterende og tidskrævende opgaver bliver udført hurtigere og med bare nogle få klik inde i systemerne. Uanset om det er simple eller komplekse IT-færdigheder, du har behov for at få opdateret, har vi eksperter, der står klar til at hjælpe dig med lige netop dette.

Besøg Solar School

Solar Skolen tilbyder uddannelser og kurser, der er med til at højne både vidensniveau og effektivitet i installationsbranchen. Vi understøtter installatørerne i digitaliseringen af deres arbejdsprocesser og tilbyder et understøttende uddannelsesprogram eller skræddersyr uddannelsesforløb, som er tilpasset den enkelte virksomheds mål og udfordringer.

Med Solar Skolen som din uddannelsespartner er du altid sikret de bedste kurser, som udvikler både dig og din virksomhed til at kunne håndtere morgendagens udfordringer.  

 

Book kurser hos Solar School

Har du husket at opdatere dine kompetencer?

Se listen med de kurser, som Solar Skolen kan tilbyde dig.

Besøg Solar School